tiistai 14. kesäkuuta 2016

Olipa kerran Valkoharjan kisat

Huh huh. Viiden kuukauden suunnittelun ja järjestelyn työ palkittiin ja kisat oli ja meni, ja mielestäni vielä ihan hyvällä menestyksellä. Suunnittelun siis aloitin jo tammikuun lopulla. Järjestelyjä voi katsella instasta #valkoharjankisat2k16.

Kisa-aamu valkeni puolipilvisenä ja kylmänä. Ehdin jo huokaista että vältyttiimpä sääennustuksien uhkaamalta sadepäivältä. Heti aamulla meille saapui Jaana ja lähdettiin hakemaan muita juna-assalta. 

Kannettiin uskollisten apureideni kanssa estekalustot kentälle ja radan rakennus alkoi.Radassa oli 8 estettä ja pitkiä teitä (joka kostautui osalle kisaajista :DD). 

Kun rata oli kasattu ja kaikki oli paikoillaan alkoi kisaajia tulla pikkuhiljaa. Varttia vaille kisojen alkamisaikaa kahtatoista alkoi sataa - rakeita. Saman aikaisesti myös tuuli lujaa ja esteitä jouduttiin tukemaan tiiliskivillä. Rakeet ei onneksi vauriuoittaneet esteitä - niin pahvisia kuin muistakaan ja kisat saivat alkaa. Jossain välissä alkoi paistaa aurinko ja lämpötila nousu mukavasti. 
Buffetti tarjottiin luokan 70cm alkaessa. Tarjottavana oli edellisten kisojen perinteen mukaisesti mokkapaloja, pitsää ja limskaa. Kisoja jatkettiin ja esteet kaatuilivat jonkin verran. Lopulta viimeinen esteluokka 100cm clear round jouduttiin jättää pitämätää, sillä tuuli vaan yltyi ja esteet huutivat apua kentällä. Sitten viimeisenä luokkana pidettiin kür jossa ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Musiikkikin kuului ilmeisesti melko hyvin tuulesta huolimatta.

Palkintoina oli itsetekemäni ruusukkeet ja mitalleja. Estemestiksen voittajalle myös pokaali.


Kisojen päätyttyä kisaajat lähtivät nopeasti (ehkä jopa karkuun) esteiden siivoamista, josta olin melko pettynyt, sillä edellis vuosina on ollut kisaamassa sen verran reipasta porukkaa, että moni jäi auttelemaan esteiden kannossa. Uskollinen koisotiimini kuitenkin jäi orjatyövoimaksi.

Kiitos kuitenkin kaikille kisaajille ja erityis kiitoskoisojengille joka auttoi! Olisi tarkoitus järkätä toiset kisat vielä tänä kesänä, joten toivottavasti nähdään silloin!

2 kommenttia: