sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Varustepostaus

Tällästä on toivottu ja nyt se tulee :) Eli keppihevosteni varusteet ja mahdollisessa jatko-osassa tulee sitten Rusinan varuste armeijan sisältö :D Nää hepat tulee sit ihan random järjestyksessä ja kuvat on laadukkaita :p Olkaapa hyvä

Kaikilla tallin asukkailla on vakiovarusteena fleeceloimi, suitset, riimu + naru. Joillain uusimmilla hepoilla ei vielä niitä kuitenkaa ole, mutta pyrin aina tekemään kun ehdin.. :3 Mirin varusteet eivät päässeet mukaan tähän postaukseen, sillä hepalla on vain riimu ja suitset ja niissä ei mielestäni paljon esiteltävää ole... :)

Friikillä on punainen, kahdella isomlla soljella kiinnitettävä fleeceloimi, johon löytyy myös sävy-sävyyn riimu. Riimun naru on puna-valkoinen. Näyttelyriimu on mustaa tekonahkaa ja ketjua. Sininen riimu on Friikin vanha, joka lojuu vieläkin riimujen telineessä... :) Enkku suitset ovat olleen Friikillä aivan alusta asti, mutta ensin niissä ei ollut rturpiksia. Vikassa kuvassa on kanget.

Toby on tallissa vielä uusi, joten sillä ei vielä omaa fleeceloimea ole, mutta tällä hetkessä ori käyttää ulkona Maralta ostamaani aivan ihanaa vaaleanlilaa toppaloimea :) Tobylla on 2 riimua joista kuvissa on vain toinen, tuon lisäksi on yksinkertainen näyttelyriimu. Länkkäri suitset ja enkut treeneihin (enkuissa käytetään irto-ohjia).

Oliverilla on kelatinen fleeceloimi, vihreä näyttelyriimu, virkattu riimunnaru ja meksikolaiset suitset. En jaksanut laittaa kuvien ottoa varten kaikkia suitsien solkia kiinni kuten näkyy... :D Loimi on Masan vanha ja suitset tein alumperin Benille - eli kiertovarusteita siis :)

Dollari on tallin ainut hevonen joka omaa 3 suitset... :D Riimujen tekijästä minulla ei ole tarkkaa tietoa, sillä ostin ne sm-kisoista viime vuonna. Kanget ovat ainakin Alisan käsialaa. Turparemmittömät suitset ovat tavallaan vain treeneihin, enkut timanteilla ovat kisasuitset. Lisäksi pollella on myös valkoinen fleeceloimi ja beige fleeceriimunnaru.


Ihkulla on violetti loimi, loimen kanssa yhteen sopivan riimunnaru, puanisella pehmusteella varustettu riimu ja turparemmittömät suitset tuteilla ja sinisellä pehmusteella otsapannassa. En ottanut kuvaa, mutta näiden lisäksi tammalla on oma nimikoitu pinteli ja pintelipatja :)
Fasulla on tekonahka riimu punaisilla pehmuistella, punainen fleece riimunnaru, Donan vanha harmaa fleeceloimi, läppämartingaali ja kaksinkertaisesti ommellut englantilaisen suitset.

Ericillä on ruskea tekonahka riimu, ruskea fleeceriimun naru, vihreä Maran tekemä loimi ja englantilaiset suitset turpapehmusteella ilman alaturpista :)

Pocolla on sininen fleeceloimi, sininen riimunnaru ja sinisillä pehmusteilla varustettu riimu. Näiden lisäksi löytyy vielä Falle<3´n tekemät länkkäri suitset. :)

***

Sitten vielä tähän loppuun vähän muuta.

Tallille on nimittäin saapunut uusi asukki, shettisponitamma VH Chinrella, tutummin Kirppu :3 Kudoin ihan itse ja toi teddy lanka on kamalaa kutoessa :o Meni about viikko mutta kyllähän se siitä valmistui :3

Eip muuta, mo! :)

2 kommenttia:

  1. Oi dollarikultanikin siellä <3 ihanaa, ettet ole myynyt c: tosi kivoja varusteita, voisin itsekin varustepostauksen tehdä joskus :D ja söpö toi uus poni! Tui <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellähän se c: Oho, kohta pitää alkaa jo väkertämään vuosivideota hänestä... :´D Tee ihmeessä! Ois kiva nähdä mitä sun polleilta löytyy :> Ja Kirppunen kiittää :)

      Poista