tiistai 26. huhtikuuta 2016

SM viikonloppu


Tässä "my weekend" tyyppinen, ehkä vähän sekava videopostaus mun tähän astisen elämän siisteimmästä viikonlopusta.  Lauantaina 23.4 lähdettiin siis koiso porukalla helsinkiin, yövyttiin asuntohotellissa ja sunnuntaina suunnattiin sm-kisoihin.

Olisin kiitollinen palautteesta, oliko video katsomisen arvoinen ja haluutteko näitä tän tyyppisiä videoita lisää? Tää oli aika iso askel multa, en ole nimittäin ikinä ennen MuruMilla - kanavalle tällästä pälätys videota julkaissut :DD 


Koko reissu oli sairaan mukava, ainoat hetket jolloin mietin miksi tulin mukaan, oli nukkumis aika, sillä ei tän jengin kanssa vaan voi nukkua hyvin.xD Lauantaina kadunvaltauksessa flunssani vähän paheni ja aamulla ei meinannut lähteä ääntä, mutta kyllä selvisin vielä ihan hyvin. Ei vitsi että kisoissa jännitti ennen koulu mestistä!! Aika moni mua ennen unohti radan ja paineet vain kasvoi. Sitten kuitenkin kun lähdin radalle, niin ekalla askeleella jännitys jopieneni. Muistan vain että en oikein ajatellut mitään suoritusta tehdessä :D Ohjelma oli hyvin takaraivoon nakutettu ja lopulta sijoituin viidenneksi. Olen todella ylpeä Simpasta, raskas suokki puokkien seassa ja vielä sijoittuu suomen viidenneksi parhaaksi :D On se vaan hieno poika ja lomansa ansainnut.


Prosenteiksi tuli 68.39%. Saatiin ruusukkeen ja arvostelu lapun lisäksi myös kivat nylon ohjat. :) Ostin myyntipöydistä ainoastaan vihreät matkaratsastus suitset, jotka tulee varmaan yhteiseen käyttöön heppojen kesken.


Nyt on jo sm darrasta melkein toivuttu, pohkeet kyllä huutaa hoosiannaa vieläkin, sillä unohdin venytellä radan jälkeen hyvin :D Mutta eiköhän tästä selvitä.

Eipä mulla tällä kertaa muuta, moikka!

2 kommenttia: