tiistai 21. kesäkuuta 2016

Koisoleiri 2K15

6-8.6 oli siis Team Munakoison koisoleiri täällä kotkassa. Leiri oli siis heti mun kisojen seuraavana päivänä ja Veera jäi meille yöksi ennen leiriä.
Toi muumilimu tuolla keskellä on mun XD

Leiripaikalle saavuttiin jossain noin klo 15-16 välillä ja oltiin muistaakseni vikana paikalla. Sitten siitä aika nopeesti lähdettiin käymään prismassa ostamassa mässyä yms. Illalla sitten osa eratsasteli ja osa teki jotain muuta.
Mulla oli leirillä mukana siis Kyösti ja Simppa


Itse nukuin yön todella huonosti toisten mölytessä. Aamulla herättiin joskus kymmenen aikoihin ja totta puhuakseni en oikein muista aamusta & päivästä mitään :D Jossain välissä kuitenkin lähdettiin käymään uusiksi prismassa, käytiin maastossa ja pelattiin heppajalista jumppapallolla (joka oli muuten aika kivaa).

Tiistai iltana sai kivoja kuvia
Tiistaina sitten päätin lähteä nukkumaan kotiin, sillä oli hirmu väsynyt jo tullessani leirille ja toiset huonot yöunet heti perään eivöät houkuttaneet (hyvä vaan että lähdin, muut olivat kuulemma valvoneet koko yön). Aamulla tulin noin kymmenen aikaan takaisin kun muut vetivät hirsiä mökissä. Tein tahallani äänekkään sisääntulon herättäen toiset (ei ollut montaa iloista ilmettä vastassa xD).

Keskiviikkona oli tarkoitus pitää leirikisat, mutta ne skipattiin sateen vuoksi (pettymys). 

Leirivideo tulee joskus kun jaksan editoida (aika lohduttavaa). Tästä postauksesta tuli aika jännä ja nopee, mutta moikka!1 kommentti:

  1. Onko sulla oma poni? meinaan vaan kun mulla on oma poni jonka nimi on Rusina (ei siis toki oo oikee nimi) ja luin ton un varustepostauksen niin?

    VastaaPoista