maanantai 4. huhtikuuta 2016

KuulumisiaPöö. Varmasti peläistytte, sillä täältä päin ei oo taas kuulunut mitään vajaaseen neljään kuukauteen. En ole kuollut, vaan laiska.. :D Tänkin postauksen innostuin väkertämään ihan extemporeen, kun oli tylsää.

Ajattelin nyt kertoa vähän keppihevos täyteisistä viime päivistäni, koska kerrankin ois kivoja kuvia postausta piristämään.

Lauantaina lähdettiin siis muutaman tiimiläisen voimin junalla kohti kouvolaa Skyhorsesin kisoihin. Olin treenannut viime päivät niin rankasti koulua, että pohkeet oli ihan umpi jumissa ja helkkarin kipeät, joten en ehtinyt oikein treenata esteitä ja kür biisinkin päätin edellisenä iltana, että sekin meni sitten ihan randomilta. :D

Valkoharjan Shakkinappula "Simppa", suokkiori

Mulla oli lopulta matkassa mukana vain Simppa (joka ei muuten ole näkynyt täällä kertaakaan, sillä se valmistui vasta vuodenvaihteen jälkeen hups), sillä ajattelin etten edes pääsisi menemään niihin luokkiin joihin olisin mennyt toisella ratsullani.


Ekana oli ristikko tyyliarvostelulla, josta tuli toinen sija muistaakseni. Sitten oli 40-50cm aikana ja tyylinä, tyylissä tulin kolmoseksi ja aikaluokassa lainasin Hipsun Hemulia ja tulin sen kanssa kolmoseksi. Yllätyin sijasta aikaluokassa, sillä yleensä oon saamarin hidas :DD Näiden jälkeen oli 60-70cm josta ei sijoitusta ja vikana esteluokkana oli 80-90cm, josta Simpalla puhdas ja hyvä rata ja kolmas sija. Ei Simppa vissiin ole kamalan paha esteheppakaan ;)

40-50cm aika Hemulilla

Sitten oli kür.. Menin radan siis täysin randomilta opettelematta yhtään mitään jaunohdinkin siinä kesken radan miten biisini menee :D Jalat oli tässä vaiheessa jo täysin kuolleet, mutta napattiin kuitenkin toinen sija.
Kyllä, olen vielä radalla, osaan vain näköjään lentää :DD

Illuminati toi onnea
Viimeisenä oli näyttelyt, joista ei tullutt Simpalle sijoitusta.
Tutin aksu voi hyvin :))


Kiitti kivoista kisoista, oli kivaa! Pohja oli hyvä ja ilmapiiri rento. Tuun mielelläni uudelleenkin. :) Kaikki kuvat kisoista c: Minä, Tutti, Timppa tai Veera

Sunnuntaina Veera tuli kotkaan pitämään valkkaa mulle ja Tutille ja siinä sivussa Timpallekkin. Valkka meni kai ihan hyvin. En ookkaan täällä vielä maininnu, mutta osallistun tänä vuonna keppihevosten sm kisojen koulumestaruuteen Simpan kanssa, siksi nyt yritän treenata kovasti.
Ensin Veera piti Tutille estevalkkaa, mutta mentiin Timpan kanssa mukaan hyppimään. Loppupelissä olin itsekkin huutamassa neuvomassa Tuttia :"D Omalta osaltani meni kai ihan hyvin.

Sitten oli kouluvalkka mulle, ja käytiin vain läpi vähän juttuja joita sm ohjelma pitää sisällään. Sanotaanko näin että vielä on tehtävää.

Tänään maanantaina Tutti tuli meille valkattavaksi. Meni aikalailla säätämiseks, mutta kai sain jotain neuvottua xD
Tutti meni Ericillä
Mutta eipä mulla muuta, palaan taas kirjoittelemaan mahdollisimman pian, moikka!

3 kommenttia: