torstai 14. huhtikuuta 2016

Hepat ulkotalliin ja valkkausta

Hui kamala, mitä tämä on? Aikooko se taas "alottaa aktiivisn bloggaamisen"?

En uskalla luvata mitään, mutta koitetaan aktivoitua taas. Viime postauksen kirjoittaminen oli kerrankin kivaa, joten siitä lähti taas pieni kipinä blogin suhteen. Aattelin nyt taas joku päivä vaihtaa vähän ulkoasua, sillä tuo banneri on alkanut jo vähän tympiä.


Nyt se viimein tapahtui, koko kevään odotetuin päivä, hevoset siis muuttivat viimein ulkotalliin kelien lämmetessä. Ei vitsi tätä on jo ootettu :D Rakastan nimittäin mun söpöä pientä minitallia. Etenkin hevosten ulos vieminen ja illalla talliin sisälle vieminen on mielestäni tosi mukavaa. Nyt kun heppojakin on enää 7, niin talli on tosi kivan tilava hevosille. Nyt vielä pitäs se kauan suunniteltu remontti toteuttaa, nimittäin uudet karsinat.

Esteri ja Pertti tarhassa

Friikki

Simppa ja Eric nauttimassa aurinkoisesta päivästä tarhassa.

Eilen ja tänään pidin este valmennusta Tutille (@kht_kultatahti_original igssä). Pakko myöntää, että "opettaminen" rääkkääminen on aikas kivaa, varsinkin kun silmä alkaa jo vähän harjaantua virheille paremmin. Tutti meni eilisessä valkassa Ericillä ja vähän aikaa Kyöstillä ja tänään Sussulla.Ensi viikolla olisikin jo sm-kisat. En olekkaan täällä blogin puolella vielä maininnut, mutta mennään koiso-porukan kanssa jo kisoja edeltävänä lauantaina helsinkiin ja yövytään siellä hotellissa. Tulee varmasti tosi super reissu kun on niin paras jengi mukana. Vähän kyllä jo jännittää, onko jo ohjelma hyvin muistissa? Kestääkö kunto? Mutta eiköhän siitä selvitä ihan hyväksytyllä suorituksella :D Aikakin toivotaan niin.

Kuvaan sm´eistä my weekend videopostauksen jonka julkaisen blogissa kahdessa osassa sm kisapostauksen yhteydessä. Eli nähdään viimeistään sillioin, moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti