sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Siis ihQuu..

Hellou!

Koitan nyt alkaa olemaan aktiivisempi postausten kanssa, kun tuo kesäkin on jo miltei täällä.  :) Olen alkanut jälleen aktiivistumaan ratsastuksen kanssa, ja kamera on ollut messissä pari kertaa, joten eiköhän videoitakin ala pikku hiljaa tulla. :D Yksi onkin jo tekeillä powerdirectorin kansioissa ;)

Toby lähte about viikko sitten uuteen kotiin. Syynä tähän oli lähinnä se, että innostus sitä kohtaan ei koskaan ollut riittävän suuri ja se pienikin kipinä lakkasi ajan myötä. Ori oli älyttömän kaunis ja upea, mutta en halua pitää tallissa hevosia joista en tosissaan välitä, kun tiedän että jossain muualla saattaa olla hevoselle parempi ja rakastavampi koti.

Myös Miri on ilmeisesti viimein lähdössä (ei sillä että en pidä siitä, vaan innostus siihenkin lakkasi) edellisen ostajan perumisen jälkeen. Toivottavasti tulee viihtymään tulevassa kodissaan :´)

Tein parisen viikkoa sitten myös Friikille tiikerinkirjavan söpöläis varsan joka meni välittömästi kaupaksi. Kylläpä nyt nämä ponit menee hyvin kaupaksi :D Näitten lisäksi vielä sain yhden tilauksen joka odottelee rahoja.

Mitä mielstä olette uusista sivuista? Olisi mukavaa kuulla kommenttia? Sinne on vielä tulossa "talli" osio sekä varmaan tilari sivukin, mutta kun vaan jaksais alkaa taas koodeilla leikkimään.. :D Ette kyllä varmasti usko, että millainen homma on siinä htlm koodeilla vääntämisessä jos ette itse oo joutunu sitä kokemaan :D Kyllä lopulta sain siitä langan päästä kiinni ja tajusin suunnilleen perusasiat.


Siis daa, en keksi enää mitään viisasta kerrottavaa :oo Mut siis liittykää lukijoiks ja kommentoikaa (menikö yli?) pusi, pusi, moi, moi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti