tiistai 29. huhtikuuta 2014

Videooo

Bööö! Varmaan pelsätyitte kun tuli näin nopsaan uus postaus... :P


Tein nimittäin hiiiiiirmu pitkän tauon jälkeen youtubeen videon. Menin nimittäin 28.4 Friikillä ja hyppelin esteitä ja kamera sattui olemaan messissä. Ja mun ihana hyppytyyli <33..... Parhaimmillaan mentiin 100cm helposti yli ja jopa monta kertaa :o Taitaa taas jalat tottua tähän treenaamiseen.. :D Rakensin pihalle myös ison okserin jota hypin aluksi ihan normaalina okserina, mutta lopulta tuuppasin sinne alle ns "muuri laatikon" ja sivuille tommoset ristikot ja este oli heti Friikin mielestä paljon pelottavampi :´D Lopulta se meni yli niin, että edessä oleva este oli 50cm ja taaempi 70cm. 

Ostin viikonloppuna uudet juoksukengät sillä noissa pinkeissä kipeytyy jostain syystä jalat tosi helposti (liekö pohja sitten liian kova?). Nää uudet on jotkut Hummel merkkiset violetit ja melko pehmeä ja kimmoisa pohjaiset ja mitä nyt näitä kävin testaamassa niin soveltuu tosi hyvin hyppimiseen :DD Nää tosiaan oli mulla jalassa tossa videolla.

Mitä muutes tykkäätte, teenkö jatkossa tälläsiä lyhyitä postauksia, joita tulee useammin, vai tuollaisia todella pitkiä, joita tulee hgarvoin? Kertokaa ihmiset mielipiteenne kommenteissa! :) Mutta nyt täytyy sanoa moimoi! :)

4 kommenttia:

 1. Hieno video :) Miun mielestä tällänen lyhyempikin postaus oli ihan kiva :)

  VastaaPoista
 2. ui jes en oo ainoo joka ny innostuu kesän tullessa treenaa keppareil ;333!! kivat popot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelen itekkii et onks tää totta :DD ja eiks ookkii? :33

   Poista