torstai 3. huhtikuuta 2014

Heppojen kuvailuja ja muuta

Heips!

Ihan alkuun sanon, että tossa ens viikonloppuna otan kuvia Rusinan varuste esittely postausta varten, joten se sitten tulee viimeistään ens viikolla :)

Pahoittelen hiljaiseloa youtuben puolella - ei oo vaa nyt inspannu mistää biisistä. Nyt kuiteski lähi aikoina saattas tulla yks säperrys, sillä löysin tosi kivan biisin c: Nyt kuiteskii jtn kuvia ja sepityksiä :)

sori p*ska kuva mut oli niin hämärää :<...
Sain viimein kuvattua Friikin kanget muodon muutoksen jälkeen ja ikävä kyllä ulkona oli jo noin hämärää... Kuvauksen jälkeen menin vielä vähän kokeilemaan Friikkiä kentälle. Se tuntuu nykyään jotenkii kamalan painavalta kädelle ja ratsiminen ei oo niin mielekästä kuin ennen... :/ Kuitenkin se on viel ihan yhtä ihana Friikki-pallero <3 :)
SM-kisojen ratojen harjoittelut on vähä jääny taas. Nyt ois jo korkee aika painaa se mestaruus rata päähän. Ja askellajejakin pitää vielä hioda mutta ikävä kyllä täällä Kotkassa ei oo vissiin pahemmin ketään keppihevosten koulupuolen valmentajaa.. Haluisin todella mun askelista keveät, säännölliset ja kivan näköiset nyt ne on ihan töks, töks :D Uudet kengätkin pitäs ostaa ennen sm-kisoja, koska mulla ei tällä hetkellä oo semmosia joissa vois taivuttaa nilkkoja helposti ja näyttävästi.


Yritin kuvailla Ihkua aika tuulisella kelillä, ja jostain syystä se näyttää ihan siniseltä vaikka on harmaa... :D Pitää varmaan vähän muokata kuvien valotusta, et pollesta tulee edes oikean värinen... :)

Kävin toissa päivänä kuvailemassa myös Pocoa ja tallista jo ulos heitettyä Pöpö-huopaponia. Pöpö on oleillut kirjaimellisesti huoneeni nurkassa ja siellä se tulee asustelemaankin, sillä talliin ei mahdu ja en niinkään tykkää kyseisestä pollesta ratsastettavana - mutta söpö se on! <3 :) Ja super ihana kuvata, kuten kaikki harmaat hepat (paitsi Ihku) :D...
Otin myös Rusinasta pari kuvaa uusia sivujani varten (jotka muuten julkaistaan pian!) ja huomasin, että Rusinan vasen poski oli alkanut joten kummallisesta rapisemaan kuivunutta maalia :o kesällä tulee siis varmaan maalaus jälleen :D
Btw, eilen siivosin tallin tai noh, ainoastaan laittelin kaikki tavarat lattialta ja vaikka mistä oikeille paikoilleen ja laitoin suitsi naulakkoihin uudet nimilaput. Tänään pitäs vielä jaksaa viikata loimet koriin ja korjailla parin hepan loimet. :)

Ei mulla taaskaan ole mitään muuta fiksua sanottavaa, joten eiköhän sanota heipat :) Moi!

1 kommentti:

  1. Pöpö on niin söpö :)
    Kurkkaatko blogini ja liittyisitkö lukijaksi? http://keppihevosetliikenteessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista