maanantai 20. tammikuuta 2014

Sekavaaa

Moooi!

Olen yrittänyt päästä yli tuosta kamalan traagisesta videotiedostojen menetyksestä ja tadaa, nyt olen jo jotenkin paremmalla tuulella.

Viime perjantaina lähdin miltei suoraan koulusta kotiin tultuani Friikillä melko pitkään maastoon. Mukaan lähti mini järkkärini (koska canonin ois ollu liika painava xc) ja kuvailin jonkin verran. Oli tosi kiva ilma ja oli yllättävän kivaa siellä maastossa, vaikka yksin olinkin :)


^ Ihanat ilmeet mul <3

Lauantaina pidin pientä taukoa ratsastelusta ja päätin vähän muokata Pocon ikivanhaa riimua ja lopulta päädyin ompelemaan siihen fleece pehmusteet ja nyt se sopii väriltään täydellisesti Pocon loimeen ja riimun naruun c: Olen nimittäin nyt aikonut tehdä kaikille hepoille varusteet eri värillä tmv
Tosrstaina muutes täytin Friikin uudelleen. En tiedä, että huomaatteko te eroa, mutta ratsastaessa se on nyt ainakin mukavempi :) eikä enää "möykkyjä" ole havaittavissa.

ennen
jälkeen
Lauantai-iltana sain valmiiksi uuden hevosen (taas). Kyseessä on Engantilainen täysiverinen, joka on vielä toistaiseksi vielä nimetön :) Tamma siis.
Sunnuntaina aamulla ratsastin sen uuden hepan ja Ericin. Hyppäsin esteitä ja meni yllättävän hyvin, sillä nyt on ollut tätä taukoa ym :) Vähän myöhemmin otin Dollarin ja Pocon ja hyppäsin jälleen. Vähän myöhemmin serkkuni tuli meille ja käytiin maastossa minä Hyrrällä ja hän omalla hepallaan.Laitoin äsken tämmösen mainoksen blogille youtubeen :)

Mutta eipä nyt muuta. Olipas taas kerran aika sekava postaus... :´D Mutta siis tallin esittelyä luvassa ensi kerralla ;) Moikka!

2 kommenttia:

  1. Epistä D: Sä saat pomppia pihalla ja tämä yksi Jalla makaa sisällä flunssassa ja ikkunasta se pieni Jalla näkee kaverit luistelemassa ja kauhea hinku sinne ja myös keppistelyhimo :O Ja odotan innolla esittelyä... Hehhehe :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus,eikä ollut liian sekava:)

    VastaaPoista