sunnuntai 26. tammikuuta 2014

mm. Tallin esittely

Bööö!

Tuli tuossa about viikko sitten käytyä kaupassa ja mukaan tarttui 4 kerää harjalankaa. 2 Novitan Teddyä, normi neulelanka ja Novitan Huurre :) Nyt riittää taas hetkeksi lankaa :--D

Sain tässä viime viikon aikana 2 uutta heppaa valmiiksi. Ekana tein mustan heposen josta tuli ratsuponitamma VH Fiaskocia "fiasko" ja toinen on valkopäinen punaruunikko VH Red Talent "Redi". Ainakin toi redi tulee myyntiin ja Fiasko jossain vaiheessa, pidän nyt toistaiseksi itelläni ja katon et miten pärjää näyttelyissä :)
Redistä ei vielä oo kuvia..
Aaattelin tossa jossain vaiheessa alkaa remppaamaan sivujani taas vaihteeksi :) Joten ei kannata ihmetellä jos sivut ovat jossain vaiheessa "kiinni". Meinasin lähinnä uusia tekstejä ja muokata/vaihtaa ulkoasun kokonaan :) Hevosten sivuillekkin luvassa uusi ulkka jos inspiraatio iskee.. :D

Nyt oo yrittäny aktiivisesti kuvailla klippejä, jotta saisin jotain videotakin aikaseks, joten eiköhän pikku hiljaa ala niitäkin tulemaan :)

Nyt viikonloppuna serkkuni oli meillä lauantaista sunnuntaihin ja ratsteltiin kumpanakin päivänä. Lauantaina minä menin Friikillä ja hän omalla hepallaan ja nyt sunnuntaina minä otin Fasun ja hän Oliverin. Hypättiin tänään korkeutta ja minä pääsin 95cm hepalla (oma ennätys 103cm hepan kanssa) ja serkku hyppäs hepalla ja ilman oma enkkansa metrin. Korkeushyppy tuokion jälkeen mentiin vielä piitkään maastoon, jossa kuvasin aika paljon :)
Ja tähän loppuun vielä tää tallin esittely videona :) Tosi nopea, huono jne.. Mutta koittakaa katsoa... :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti