tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusi editointohjelma ja hankintoja

OIKEESTI IHANAAAAA. Uusi editointiohjelma siis :D Olen jo pikkuhiljaa menettänyt ymmärrykseni windowsin movie makeria kohtaan. Tämä uusi on nyt maksullinen ja toiveiden täyttymys :) En kuitenkaan välttämättä lopeta WMM´n käyttöä lopullisesti, sillä kaikki on aina jaksanu kehua mun taitoja sen kanssa <3 :) Mutta tästä lähin suurimmaksi osaksi videot tulen tekemään tällä :)


Mutta jokatapauksessa nyt tän postauksen aiheeseen c: Eli viime lauantaina kävin Kouvolassa, Veturi-nimisessä kauppakeskuksessa. Siis se vasta oli iso :o Meinattiin eksyäkkin pari kertaa :) Mukaan tarttui askartelukaupasta ihan perus lukkoja, avainrenkaita (pussissa 100 kpl), strasseja, ketjua ja tommosia koriste kukkia suitsiin yms :)

Ehdinkin jo tehdä Friikille kankisuitset noilla starsseilla otsapannan koristellen (: Kuvia tulee ensi postauskeen, sillä nyt koneessani on jotain ongelmaa ja kameraa ei saada liitettyä ym...

Kyselyn voitti näköjään yhdellä äänellä esittelyvideo heposista :) Toteutan mahdollisimman nopeasti, kunhan ensin opettelen kunnolla käyttämään tota uutta ohjelmaa c:

Mutta eipä nyt muuta, moikka!

2 kommenttia: