maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusia varusteita ja asiaa sivuista

Nyt ihan alkuun sanon, että tuolla äänestyksessä vaihtoehtona oleva "Tallin esittely video" on sitten ihan editoitu video, eli en ala tekemään videopostausta.

Mutta asiaa. :)

About viikko sitten tein tuolle uudelle hepalle, Hyrrälle ravipäitset, ohjat ja ja muut ja tänään pihalle ilmeistyi kärryt :) Kärryistä tuli aika matalat, mutta who care.. :D Otsapannassa sitten lukee "Hyrrämyrä", eli Hyrrän nimi, mutta väri vähän levisi... :/

Pahoittelen pimeää kuvaa, mutta oli jo niin pimeää ja kuva on jouduttu ottamaan salamalla.. :) Jotta psytyin tekemään tuollaiset suitset, jousuin pitämään itselle pieni muotoisen pikakurssin raviurheilusta Suomen ratsastajain liiton hevostaitokansiosta.. 
Nyt ei kyllä oikeastaan ole mitään muita kuvia joita näyttää ja asiaakaa ei oikein ole. Odotellaan nyt tuo äänestys loppuun ja sitten tulee sitä spessua ;) 

Olen muutes aikonut vaihtaa sivujeni palvelimen maksulliseen webhotelliin. Olen korviani myöten täynnä tuota suntuubia! Sinne ei periaatteessa saa melkein minkäänlaista html koodia, ilamn että se menee jotenkin silleen hassusti. Weeblynkin totesin huonoksi, sillä sinne on jotenkin vaikeaa laittaa ulkoasua. Websiin tekisin muuten, mutta ne pölvästit ovat menneet laittamaan html puolen maksulliseksi. Ja jos kerran joudun sivuistani maksamaan kyllä mielummin valkkaan suomalaisen version websin sijaan... :) Saas nähä, ensin vähän kuulostelen ja tutkin eri vaihtoehtoja, mutta kyllä taidan juts sinne webhotellin puolelle kallistua..

Mutta siis spessuun asti moikka! :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Olen myös halunnut pitkään ravikärryt ja en ole löytänyt sopivaa. Ostitko kärrysi tai teitkö ite? Se olisi kivaa jos vastaisit. EN tarkoita että haluan teko-ohjeita jos itse olet tehny, mutta kiinnostaa vain tietää mistä on /tai itse tehtdyt?
    //Jalla :)

    VastaaPoista