tiistai 2. huhtikuuta 2013

Sm lähestyySiinä Donasta mun pupusesta video :3

Oon menny Donalla ika ahkerasti nyt lähipäivinä. tarkoituksena ois päästä sm-kuntoon sinne kisoihin :D Tavoitteet on aika korkealla, mut yritetään nyt..

Sunnuntaina hypättiin pientä rataa ja ja maanantaina jatkettiin samaan tapaan. Sunnuntaina rakensin 2 uutta estettä joten nyt niitä riittää ees johonkin asti :) Tänään menin ihan super kevyesti pikku kentällä Donasen kanssa ja hypättiin 50-60cm estettä. Tänään myös tyhjensin ponin ja täytin kaulan uudelleen.
Oon ollu todella ahkera ja ehtiny tekasta Donalle myös jo kisa suitset vaikka kisoihin on yli kuukausi x) Koristelin myös samalla mun martingaalin suitsiin sopivaksi :)
(tää on pysäytetty videosta, laatu..)
Huomenna taas Donailemaan :D jee.. Videota tulossa meidän toilailuista..

Ja takaisin niihin sm-kisoihin :) Eli tarkoitus ois sinne mennä ja seuraakii on jo sinne löytänyt, nimittäin Rigtan lupasi pyöriä siellä kanssani. Kyyti sinne on vielä vähäsen epävarma, mutta eiköhän jotain keksi :)
Kisoihin on vielä yli kuukausi, mutta minua jännittää jo nyt !!

No mutta ei sitten muuta :) Tosi kiva kun jotkut jaksavat tätä seurata vaikka oon huono kirjottaa♥ Kiitos teille :)
89 SUBBAAJAA YOUTUBESSA KIIITOOOOS<33

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla. Tuu moikkaamaan mua sit siel kisois jos nähää? ;) Mut liityin lukijaksi ja toivoisin, että liittyisit pupu blogini lukijaksi :) http://pupujengi.blogspot.fi/

  T. Taija :))

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Joo tuun jos tunnistan sut :D jos en tuu ja näät mut nii mul on sit toi musta heppa :) Liittymään vaan :D

  VastaaPoista
 3. Onnea! Ihana kepsu-blogi sulla:) Ja siistit suitset:D Ja mulla ois yks kyssäri:) Miten oot saanu tommosen taustan tähän??:) Ei oo pakko kertoo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tohon en kyl osaa vastat mitää ku en itekkää enää juista D: Kannattaa vaa ettii asetuksista nii löytyy varmasti jostaa!! :)

   Poista