maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kaikenlaista höpinää

Moi :)

Nyt on käynyt aikas paljon uusia käänteitä tässä mun sm-kisa reissussa. Ensin oli tarkoitus ilmoittaa minut ja Dona esteluokkan, mutta selvisikin, että en ollut tarpeeksi nopea ja jäin ulos kisasta. Sitten aattelin että ja p*skat meen sinne joka tapauksessa näyttämään hapanta naamaa.. Ja nyt sitten järjestäjät lisäsivät uuden luokan nimittäin näyttelyn. Osallistuin siihen Friikin kanssa ja oon nyt listoilla :)

Tuossa vielä Friksu jos joku ei tiiä miltä hän näyttää :) Toi turpa pitää vielä täyttää nätimmäks vielä ennen kisoja.. Mutta hei kaikki sitten äänestämääm siellä Cirque du freak nimistä heppaa :)


Tänään aikaisemmin menin vääntämään koulua Friikin kanssa (siis silloin kun en ees vielä tiennyt tästä näyttelystä), eli heppa valinta ei siitä johtunut :) Otin jonkin verran videota ja video varmaan tulossa jos jaksan alkaa vääntää. Ja sori hei youtube kanavan päivitys D: En oo vaan inspiroitunu mistään videosta niin et oisin menny ihan sinne lataamaan..


Tässä pari kuvaa meidän menosta :) Ois tosi kivaa jos Friikki sijoittuisi kisoissa 3 parhaan joukkoon, niin saataisiin matka muisto kotiin, nimittäin ruusuke :D Kisoissa tamma tapaa varmaan edellisen omistajansakkin jos tämä tulee näyttely heppoja katsomaan :)
Täältä päin on lumet kivasti sulanu kuten kuvista näkyy♥ Ihanaa kohta toi taustalla oleva nurmi aluekkin tulee käyttökuntoon ja pääsee sinne ettei tartte soralla mennä :) (Siis tossa missä on viel lunta kuvassa on iso nurmi kenttä).
Kohta on kesä.. Ja sitten on kesäloma.. Ja paaaljon keppis kisoja♥ Tällä hetkellä näkökentässä 2 kisat ja lisää varmasti tulossa :) Aijon olla tänä vuonna oikeen aktiivinen ja osallistua kaikkiin tän alueen kisoihin :)

Oikeesti.. Friikki on ollut mulla vasta vähän vajaan 4 kuukautta ja nyt ollaan menossa kaksiin kisoihin :D Tämä kielii varmaan vähän siitä miten hurmaava ja ihana tamma on :) Huomenna aattelin tehä hälle näyttelyriimut kisoja aatellen.. vaikka voiko appaloosalle laittaa arabi riimua? :D no mut menkööt tän kerran..
Aattelin ottaa hepalle suitset mukaan vaikka niitä tuskin tarvii mukaan, että jos vaikka vähäsen ratsisin rauhoitellakseni häntä. Ei noita vanhoja kyllä kehtaa minnekkään viedä :/ Pakko tehä sitten kerralla kaikki varusteet valmiiksi :D Kunnon loimeakaan se ei omista, mutta se on varmaan hyödytön tuolla. Paras vaan toivoa, että on hyvä keli, kun noi Friikin täplät saattaa kärsiä vähäsen kosteudesta :/

Saatte olla varmoja että kummastakin kisapäivästä tulee video tubeen jaksoin tai en :D

Tulipas tästä tällä kertaa teksti painoitteinen postaus.. Hups.. ite tykkään enemmän kuvapostauksista niinhän se on "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.." :D No mut eip muuta kerrottavaa tällä kertaa joten kai se olis sit hyvästien aika taas hetkeksi, moi :D


2 kommenttia:

  1. Miut heitettii myös ulos, vaik ilmoittauduin samana päivänä kun se julkaistiin :(

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista