torstai 28. maaliskuuta 2013

Lomaa..... + Rokki pois..♥

Jee LOMAA !!

Vihdoinkin odotettu loman tynkä tulee♥ Ah, ihanaa..

Viikko on menny ihan kivasti kun on nyt toi perjantaikin vapaa :) Jos en väärin muista niin maananiaina menin Lucaksella, tiistaina Ericillä ja keskiviikkona Pocolla? :D Kävin tänään vähäsen kokeilemassa Donaa pikku kentällä, kun hän ei ole siellä ennen ollut. Meni aluksi ihan hyvin, hypättiin ja Donalla oli martingaali jota ilman ei edes kannata ajatella esteitä. Sitten olikin jo tullut vähäsen pimeää ja heppa säikkyi ihan sikana.. Rämmittiin lumihangessa ja lensin alas pukkilaukan avustuksella silleen toosi kivasti.. :D Römähdin vasemman jalkani päälle ja vähäsen sattu :D Ei muuta kun takasin ratsaille ja vaikka nilkutin niin jatketaan..

Oon saanu yhen tilarin valmiiks. Pollen mukaan lähtee suitset ja hattu :)

Sori tää melko huono kuva.. Mutta siis yrittää esittää welsh a(tako?) ja on mun mielestä ihan suht hyvin onnistunu :) Tosin toi kangas on ollu aika kauan viikattuna ja sen takia kyljessä tommonen viiru :( Mutta kyllä se siitä ajan kanssa lähtee :)Latasin tänään tubeen Missistä RAW videon. Sitä voi ihailla kanavallani eli MuruMilla.. Toivottavasti ees joku tekee videota :)

Rokki on luultavasti lähdössä tallilta :( Syynä innostuksen lopahtaminen siihen heppaa.. Joko myyn tai menee suoraan roskiin. Jos jollain on kiinnostusta TÄSTÄ pollesta voi vaikka kommata tähän postaukseen. Rokki on ihan älyttömän ihana ratsastaa ja hyppää yksittäisenä 100 cm. Loisto heppa mut aika, tallipaikat ja kiinnostus ei vaan riitä :C ikävä tulee♥


Oon muuten tehny tämmösen toooodella laadukkaan ylägraffun mun sivuille :)) Tästä nyt vähäsen paljastuu uutta värimaailmaa sun muuta. Aika yksinkertainen mutta se on minusta aika nätti :)


No mut ei muuta tällä kertaa, moi :D


3 kommenttia:

 1. saisko parempaa kuvaa rokista :) Olisin vähän kiinnostnu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://s1337.photobucket.com/user/MuruMilla/library/Rokki?page=1
   Tuolla kuvia jos oot kiinnostunu pistä sähköpostia kht-valkoharja@luukku.com :)

   Poista
 2. Juu, tänään voin käyä ottamassa :) Nykyään Rokilla on sitten tummennoksia, et ei oo ihan saman näkönen ku tossa :) Vastaan tähän kommenttiisi sitten kuvien ossan :D

  VastaaPoista