perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kuvia ja muuta sähläystä


Oompas taa saktiivinen tän blogin kaa.. :D


Nyt on sm-kisa videon musiikki jo valittu (juuh noin kuukausi enne kisoja:3). Luvassa on todella laadukasta videota.. Luultavasti tulee äänivideokin jos videolle jää jotain äännähdyksiä :) Tänään en Donalla mennyt vaikka piti, jäi vaan menemättä kun nukahdin.. :> Tulipaha siinä sitten univelat maksettua. Huomenna pitääkin sitten hyppiä vähäsen enemmänki hepoilla, että tän päivänen saahaan takasin. Oon aatellu että ratsin melkein joka päivä Donalla, että vähäsen tutustuttais toisiimme ja hevosen kunto ja keskittymiskyky paranisivat.

Miksi tuo pulkka on kuvassa..?
Tossa siis isonkentän estekalusto koko komeudessaan. Sieltä löytyy siis 2 vähäsen isompaa (säätö20-110cm) ja kolme noin 70cm estettä. Plus tietenkin noi ihan pikkuset kaks jotka on jotaa 30 senttisii? Harjanvarsi puomeja on 7 ja tossa takana yks lyhyempi keppi. Ja aurauskeppi puomeja on 6. Pikku kentällä ei oikeestaan oo mitään esteitä vaan pitää virittää vaa aina jostaa esteitä :D (Tossa alareunassa on muuten Donan korvat)

Aurinko paisto kivasti Torstaina :)Taiteellinen kuvakulma..
L

Voi ei, sm-kisoihin on enää noin kuukausi D: Arvatkaa vaa jännittääkö..? En yleensä jännitä, mut nyt jostaan syystä tulee semmonen fiilis et ei tuu menee hyvin.. Onneks Rigtan lupas kuvata mun suorituksen nii se tulee tännekkin näkymään :D

Mut ei muuta tällä kertaa :) jos teillä lukijoilla on jotaa postaus toiveita nii laittakaa vaa kommentteihin tulemaan mulle :) Kiitos kaikille 88 subbaajalle ja 11 tilaajalle :) (Joku vissii lopetti lukemisen äsken kun niit oli äsken 12?

Joo mut heippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti