keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Uusia heppoja ja joulun odotusta

Moi!

Ihan tähän alkuun sanon, että pahoittelen tämän vuoden joulukalenterin puuttumista. Se on ollut monta vuotta ikäänkuin jonkinlainen perinne, mutta tänä vuonna ei oikein innostanut alkaa pitämään sitä taas.. Ensi vuodelle sitten lupaa kunnollisemman kalenterin! :)


Tein pari päivää sitten uuden hepan. Pollen nimi on VH Honey Boo Boo, eli Bossi. Rotu on vielä auki, mutta vaikuttaa joltain ponilta? :)
Pahoittelen laatua - puhelimen kamera.
Onnistuin tekemään tuosta_täysin_suoran ja ompelin omasta mielestäni korvat ja merkin todella siististi :) Huomaa kyllä, että olen todellakin edistynyt hevosissani. :) Bossi tuskin jää mulle tulee varmaan hetken päästä myyntiin.

Tänään postissa tuli uusi ostamani heppa AP Biotic Bitchmire, eli Miri. Tamma on ratsponi ja syntynyt 2002 :) Hän on siis velboaa ja voi että rakastan tota kangasta.. Tuossa kankaassa on just semmoset ´pitkät karvat´ joista tykkään :) Löysin sille tallista sopivat riimut ja suitset. Kävinkin jo vähäsen kokeilemassa, että miltä tuntuu ratsastaessa ja ihana oli! Teki mieli kokoajan ravata, sillä se tuntu jotenkii niin pehmeeltä... :)
Noiden suitsien alaturpis on eri suitsista, sillä noiden suitsien oma oli liian lyhyt Mirille c: Kyseessä on siis Pocon estesuitset jotka olen ottanut pois käytöstä. Vois mennä tämän kanssa kisaamaankin, tuntu nimittäin sen verran ihanalta tapaukselta! :D


Olen nyt aloittanut semmosen "jouluiset varusteet" operaation. Olen jo ommellut semmosen keppihevosen kaulaan tulevan puna-valkoisen koriste hommelin ja 2 kulkusilla varustettua turparemmin pehmustetta :) Tavoitteena ois saada jouluun mennessä kaikille hepoille tuommoset turpapehmusteet ja kaikille tonttuhatut päähän. Joku tämmönen inspiraatio lähti taas jostain... :D Yritän saada otettua viikonloppuna joitain jouluisia kuvia jos tämä lumi kestää maassa..

Youtubeen on tulossa Dollari videota piitkän tauon jälkeen. Menee kuiteskin pari päivää että saan valmiiksi ;) 6.12 tulee varmasti jonkin sortin postausta, mutta siihen asti, moikka!!

8 kommenttia:

 1. Toosi söppänä tuo miri ^^ kysäsen koska en itse osaa, että miten tuon lukijapalkin sais näkymään? löytyy (ainakin pitäis :"D) siis omasta blogistani 'vakoojat' tekstin alta. osaisitko auttaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti osaa nyt neuvoa, sillä itse tein tuon kaauan sitten ja nyt puhelimella en jaksaisi kirjautua ja kattoa.. Pahoittelut :)

   Poista
 2. Hyviä kuvia oot Miristä ottanu, pakko sanoa. Toivotan sulle ja Mirille hyviä hetkiä yhdessä! (:

  VastaaPoista
 3. Haastoin! http://taysiveriset.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Ei jeesus kuinka ihania heppoja! Just löysin sun blogin, tosi söpöjä poneja. Myytkö mitään 10-13 e + postarit. Varusteista (suitset päitse, mahdollinen loimi) 2 e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Halvimmat heppani ovat yleensä maksaneet 20 euroa ja niitä ilmoitellaan yleensä täällä blogissa :)

   Poista