sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tilareja ja uusia poneja

Heipparallaa, nyt tulee postausta jossa saattaa olla jopa jotain "järjekä" :)

Aloitin pari viikkoa sitten tekemään tilareita foorumilla ja nyt olen jo 2 tilausta toteuttanut ja yksi on vielä jonossa. Nämä kummatkin ovat arabeja ja tehty samalla kaavalla, mutta kummastakin tuli erilainen... :) Ylemmälle lähti kuvassa olevat suitsetkin mukaan.

Nyt on käynyt ponitehdas kuumana! Noiden tilareiden lisäksi olen tehnyt omaan talliin 2 ponia + pari postausta sitten esitellyn kaappiponin Bossin. Ja vielä kaiken lisäksi yhden puolivalmiin tilarin ja yhden velboa heppasen... :P Vielä ois toi yksi tilari ja sitten ois vähän lomaa tilareiden teosta ellei uusia tilauksia heti tule... :)

Tässä nyt nämä imaan talliin jäävät 2 oripoikaa. Ensimmäinen on ratsuponiori VH Oblivious Oliver, eli Oliver ja jälkimmäinen vielä virallistanimeä vaille oleva suokkiori Hyrrä :)
Oliver on siis Mirin varsa, ja syntyi nyt joulukuussa :) Hyrrä puolestaan on ravuri / monté heppa.

Nyt on näillä vanupäillä ratsastelu vähän jäänyt, mutta oikeilla hepoilla olen aktiivisistunut. Tämän blogin hiljaiselo johtuukin osaksi siitä, että olen perustanut uuden hevosblogin ja postaan nyt aktiivisemmin sinne :) Blogin osoitetta en kuitenkaan paljasta täällä, sillä siellä on vähän enemmän materiaalia ym, mutta voin antaa osoitteen jos jokus tulee varta vasten kysymään :)

Joululahjaksi sain ihanan ison kasan kankaita <3 Jos muistan oikein värit olivat tummanharmaa, tummanruskea, vaaleanruskea ja valkoinen ja mukana oli myös 3 kerää villalankaa. Kävin silti perjantaina ostamassa mustaa fleeceetä, sillä tuo kolmas tilari tulee siitä kankaasta :) Samalla löysin tuon ihanan ruskean velboan (tai onkohan sambaa) josta tuo Hyrrä on tehty :)

Nyt kun mulla on ollut tää keppihevosten teko kausi, niin olen huomannut, että yhtä heppaa teen noin päivän tai yleensä allekkin :o Olen nopeuttanut tahtia aika huimasti alkuajoista...

Juoksutin Qalle perjantaina irti maneesissa ja sehän lähti... :D En ole ikinä nähnyt yhdenkään muun hevosen juosseen näin kovaa O_o Kamala töminä kun se juoksi pitkää sivua edes-takas. Välillä pysähtyi maneesin ovelle ja alkoi MURISTA :O Sitten teki äkki-käännöksen ja säntäsi taas pukkilaukkaa toiseen päähän. Pelotti vähäsen seistä siellä keskellä... :D

Mutta eipä tällä kertaa jälleen muuta. Seuraavaa postausta odotellessa ;) Moikka!

1 kommentti:

  1. Qalle on niin super söpö ja on noi keprutkin tietysti ;)

    VastaaPoista