perjantai 27. joulukuuta 2013

Friikki 1v


Tänään on tasan vuosi siitä, kun Friikki muutti Valkoharjaan (: Tämän herkän tapahtuman kunniaksi, nyt onkin sitten postaus yhteisestä ajastamme - kuulen jo riemun kiljahduksia! :D
Friikki siis tosiaan tuli minulle 27.12.12 kovan tarjouskilpailun jälkeen. Muistan vieläkin kuinka täytin heppasen mahdollisimman nopeasti, jotta ehtisin vielä samana päivänä ratsastamaan... :) Tammasta tuli heti lemppari (luonnollisesti).
Tamma siis tosiaan asustelin Alisalla reilun vuoden enne minulle tuloaan. Tuona aikana oli ilmeisesti lähinnä pelkellä kouluratsastuksella, joten heppa osaakin jo kaikenlaista. Esteistä se ei niinkään innostu, mutta koulussa tamma loistaa .. :)
Koska Friikki oli lempparini, tein siitä useita videoita youtubeen. Ensimmäinen oli pelkkä koulukooste, mutta sen jälkeen rupesikin tulemaan kunnon ehoste pommeja... Nuo videot eivät pysty välittämääm katsojalleen minun ja Friikin välistä välittämistä, mutta toivottavasti pääset edes vähän jäljille... :)(kuvan ruusuke on pelkkä rekvisiitta)
Sitten tulivatkin jo kuuluisat SM-kisat. Ilmoitin Friikin näyttelyyn ja siellähän se pestiin ihan 6-0.. Mutta joka tapauksessa kokemuksena kisat oli ihan kivat ja kyllä se Friikki minun mielestäni ihan nätti on, sanovat tuomarit mitä hyvönsä :)
SM-kisojen jälkeen seuraavana viikonloppuna olivat kisat täällä Kotkassa ja siellä Friikki sai loistaa. Puomi luokasta voitto ja ristikoista toinen sija. Muissa luokissa ei kisattukkaan, vaikka tarkoitus olikin vielä mennä kokeilemaan 50 senttiä.. :)
Friikiltä on tullut aika vaihtelevia kisatuloksia, sillä noista Kotkan kisoitsa seuraavissa - silloisen Kht Aittamäen kisoista ei tullut ollenkaan sijoituksia... :)
Kyseinen karvaturpa kuuluu edelleenkin suosikkeihini, eikä sieltä ole tulevaisuudessakaan poistumassa :3 Minulle on tullut useita ostotarjouksia, mutta kaikki olen tyrmännyt armotta. Friikin arvoa ei voi rahassa mitata.

Varmaankin ihmettelette, että miksi juuri tästä hepasta teen tämän postauksen? Onhan minulla muistakin hevosia ollut "1v. päivä"? Friikki on ainutlaatuinen ja se on tällä hetkellä ehkäpä jopa arvokkain hepani tallissani :)

Mutta seuraavaa postausta odotellessa, moikka! :)2 kommenttia:

  1. Friikki on ihana! :) Mä taidankin muistaa sen kovan tarjouskilvan Frrikistä silloin viime vuonna. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti! :) Miten voisin unohtaa... :s Onneksi se päätty mun tarjoukseen, en kadu! :)

    VastaaPoista