lauantai 4. toukokuuta 2013

Turha postaus

Moikka!

Eilen vähän harventelin heppa katrasta jälleen. Nykyinen määrä on 11 pollea koko tallissa. on se aika huima verrattuna siihen, että vuosi sitten oli 30... Tallista lähtivät Polle, Onni, Lumo ja Bella. Jäljelle jäivät siis Dona, Lucas, Poco, Eric, Friikki, Steppi, Lantti, Milou, Hurmuri, Missi ja Diiva.

Siivoilin myös vähän tallia ja lisäsin tänään aamulla uudet nimilaput suitsi naulakkoihin. Siinä samalla asettelin vähäsen suitsia paremmin.
Tänään kävin ratsastamassa Friikillä. Ensin hypin hetken jotain 50cm ja sitten alkoikin jo vähäsen koskea jalkoihin. Sit aloin vaan kuvaamaan ..
Oon nyt alkanu harjoittelee ton uuden kameran kanssa. Onhan se ihan kiva, mutta vanha (Olympus Pe mini) oli ihan erilainen.

Viime viikolla hypin vähäsen korkeampia esteitä. Ylimmillään este oli 95cm ja yli pääsin ilman hevosta. Viime kesän enkka oli 90. Tarkoitus olisi tänä kesänä päästä se metri :)
Tällä ja viime viikolla oon ratsastellu tosi aktiivisesti. Tän viikon maanantaina rehkin Lucaksen kanssa jopa täyden tunnin. Väännettiin koulua ja huomasinkin, että olen kehittynyt todella paljon passagessa /tai miten se nyt kirjoitetaankaan..). Nyt se jopa alkaa näyttää siltä :D Näillä näkymin tallille pitäis tulla Kht Airellesta uus hepo. Sen ois tarkoitus vaihtaa omistajaa sm-kisoissa.
Hyi.. Hurja mulkosilmäSe harmaa pörröponi on muuten saanut nimen. Hänestä tuli VH Lot of laugh, eli Lantti. Shettis ori. Kiitos tuhannesti sivujeni 63 146 katseli kerrasta ja youtubessa 98 tilaajasta!!♥

Eipa muuta tällä kertaa heippa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti