sunnuntai 26. toukokuuta 2013

I don´t care, I love it

Sori kun tosta edellisestä postauksesta on taas aikaa vierähtäny :D

Mut siis.. Viimen viikolla sain valmiiksi uuden hepan, Riimin. Se ei kauheesti miellyttänyt joten matka jatkui myyntiinpäin. Sen lisäksi sain tehtyä myös toisen kimon ponin jota ei ollut tarkoituskaan pitää itsellään, eli nyt on aikas paljon heppoja tubessa myynnissä.

Riimi
Näiden kahen lisäksi tein myös valkopäällä varustetun ruskean ponin. Sekin myyntiin.
Milou ja Steppi lähtevät myös uusiin koteihin joten tallille jää vain 9 vakituista heppaa jäljelle. Uusi talli rakennuskin on tiedossa kesällä, joten hyvä vaan että heppja lähtee näinkin paljon. Rahavarastokin kasvaa aikas lailla ;) Oikeiden heposten parissa en ole ollut kovin aktiivinen. En oo naamaani näyttänyt tallilla sen keppis kisan jälkeen. Mitä siitä mitä muut ajattelevat näistä kepikkäistä I DON´T CARE, I LOVE IT.

Tänään siivoilin tallin loimi varastoa ja tekaisin Friikille uuden puanisen loimen. Siitä tuli yllättävän nätti minun tekemäkseni :D Liäski kaivelin Stepille uuteen kotiin suitsia yms mukaan.
Parin viikon päästä ois kisat joihin ois tarkoitus mennä Friikin kanssa.. En vaan tiedä onko kyytiä, kun autossa on kai jokin vika(ko?). Toivotaan nyt että sinne pääsisin. Kesällä olisi myös toiset kisat täällä Kotkassa ja sinne ainakin meen :D

Enää yks viikko kouluu on loma♥ Ihanaa... Kesä... Ahh... Heti ekana päivänä kun on todisrtus kädessä menen varmasti nukkumaan koko päiväksi, on ollut meinaan niin raskas kouluvuosi takana.. c:
Oon kerinny jo vähän sivujakin muokkailemaan. Tein nyt paremmat tiedot puuhevosille, poistin Stepin ja Miloun hevosista, muokkasin ulkoasua ja enää pitäs saada kuvia tallista ja tehdä parempi grafiikka :)
Tossa on vielä parin hepan myynti video. Kiinnostuneet voi pistää viestiä tähän postauksen kommentteihin tai ihan mulle yksityisellä.
En nyt keksi mitään muuta postattavaa.. :"D Joo eli moi (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti