sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sm - kisat 2013

Elikkäs eilen oli noi.

Itse en siis osallistunut koska olin liian hidas ilmoittautumaan, mutta vein näyttelyyn Friikin ja kaverini vei Pocon. Poco voitti sitten lopuksi "paras ori" pokaalin ja MVA ruusukkeen (?)


Kun saavuttiin kisapaikalle siellä ei oikeen ollut vielä ketään. Sit päätettiin poiketa siinä raviradan viereisessä Horzessa. Kun sit mentiin takasin paikanpäälle Rigtan tulikin jo heti vastaan ku noustiin autosta :D Vaikutti muuten tosi kivalta :)

Siinä oli sitten kaikenlaista sähläystä kunnes kisat alkoivat. Kuvailin suht reilusti ja videon muokkaan tähän myöhemmin jos muistan :D jos en nii se on sit mun kanavalla.
Rigtanin kanssa oltiin sovittu, että ostan häneltä Dollarin siellä kisoissa ja näin kävi, ponista kuva postausksen lopussa :)
Ostin myyntipöydästä Alisalta kanki suitset ja joltain riimun sinisillä pehmusteilla :) Kummatkin kävi hyvin Dollarille. Rigtan taas osti vissii suitset, riimun ja Pötkön :DD


Apuaaaaa... Mul on 95 kuvaa enkä jaksa kaikkii laittaa D: Eläkää nyt näillä :)

Ei vitsi mua jännitti siinä näyttelyiden palkintojen jaossa. Kun orien kuudenneksi sijoittuneen hepan nimi sanottiin menetin toivoni Pocoa kohtaan täysin, mutta kappas vaan sehän olikin sijalla 1 :D Lapussa luki jotain LKV1, MVA-sert, JS, BIS2. Kyllä näitä jotenkin tulkitsin.. :)

Tossa vielä se Dollari :)
Siinä jossain vaiheessa vähäsen kokeilin Rigtanin Allu poniakin. Hyppäsin vaan kerran sen lämppä esteen ja sekin oli hiukan vaikeaa, koska farkut.. Mutta siis tosi ihanat kisat oli ja toivoisin järjestäjiä aattelemaan vähän paremmin aikataulua ensi vuonna jos siis nää kisat vuonna 2014 tulee :)

Ja ens viikolla taas kisat, jee :D
e// Nyt laitan tän videon :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti