torstai 26. syyskuuta 2013

Päivittelyä

OMG, nyt on kulunut sen verran aikaa, että ois pikkuhiljaa aika jo postata jotain.. :D

Nyt on ollut täällä blogissa ja youtubessa pinetä hiljaiseloa, pahoittelut siitä. Jotenkin innostus ei vaan enää tahdo riittää. katsotaan nyt kauan kanava edes on pystyssä.. Tästä huolimatta olette olleet aivan mahtavan ihania, subbaajia on kertynyt jo 141 :3 Ja lukijoitakin jo melkein 20.. :D Tän kunniaksi ois tarkoitus alkaa vääntämänään jonkinlaista spessua, mut katotaan nyt mitä siitä tulee - vai tuleeko mitään.. :D

Tällä viikolla tuli tossa täytettyä 15v ja on muutakin sähläystä ollut. En oo kerinny ratsastamaan yhtikäs yhtään.. Oikeilla hevosilla taas oon kummasti aktiivisoitunut :) Viime perjantaina mm tipuin kyydistä ja satutin selkäni.. :D

Oon tällä viikolla myös kerinnyt poistaa suuren osan videoistani youtubesta. Syynä tähän luultavasti se, että vanhoja videoita kukaanb ei kaipaa + ne oli sen verran laadukkaita että.. :D Kyllä sieltä tuli pari uudempaakin poistettua.
^Ja tuossa siis se ostamastani microvelboasta tekemäni hepo. Sen oli tarkoitus jäädä minulle, mutta päätyi myyntiin, koska haluan pienentää heppa katrastani :) Ihan mukava heppa on, mutta silti..

Nyt tulevana viikonloppuna on projektina uusi huovutettu polle. Tällä kertaa tavoitteena saada jopa hevosen näköinen.. :D sa nähdä mitä tulee..


Ja koska minulla ei ole mitään muuta "fiksua" kerrottavaa, taidan päättää postauksen tähän :) Ehdottakaa ihmeessä ideoita postauksiin! Niitä kaipailisin :) Mutta siis moikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti