lauantai 5. lokakuuta 2013

Huopaponi aj Weebly.com

Ehkä taas olisi aika päivittää :)


Olen ratsastanut aktiivisesti niin keppareilla kuin oikeillakin hevosilla. Perjantaina ja tänään kävin ratsastamassa hevosellani. Eilen kavaletti harjoituksia ja tänään enemmän koulua ja parit pomput.

Tän viikon aikana oon käynyt ratsastamassa kaikilla mun 7 hevosella - mikä saavutus.. :D Viime viikonloppuna sain projekti huopaheppani valmiiksi. vielä vähän tiedoton, mutta virallinen nimi on VH I don´t wanna be reason why ja rotu ratsuponi :)Kaula ei vaan enää oo noin pitkä, sillä sitä lyhennettiin.. Kuvissa on Diivan vanhat "länkkäri" suitset joita täytyi vähän suurentaa. Kai noi jonkinsortin kanget on.

Huomisen projektina ois parantaa estekalustoa muutamalla erikoisesteellä :) Suunnitteilla ois muuri ja semmonen taulueste tai sinne päin.. Tauluesteeseen maalaan Paul Frankin - katotaan mitä tulee.. :---D Muuriin taas perinteisesti tiiliseinän.

Laatu.. <3
Pari pv sitten sain koneelleni Photobie kuvankäsittely ohjelman. Ei vitsi se on niiiin ihana...♥ Sillä saa vaikka minkälaista tehdyksi... Teinkin jo uuden ylägrafiikan tuleville uusille sivuilleni. Eli oon tekemässä nettisivuja Weebly.com´iin. En paljasta osoitetta vielä, mutta fiksuimmat saattaa jo löytää..;) Sivut ovat vielä PAHASTI kesken joten ei kannata ihmetellä hevosten tietojen puuttumista.. :D Näille uusille sivuilleni tulee paremmat selistykset itse tallista. Nykyisillä kun ei mitään infoa ole.

Mutta eipä muuta, nyt takaisin muokkaamaan uusia sivuja :# Moikka! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti