tiistai 2. tammikuuta 2018

Grand Finale

Tervehdys piiiitkästä aikaa tänne blogin puolellekkin. Nyt on kai tullut se hetki, että on täysin avoimesti todettava, että blogi on virallisesti tullut tiensä päähän. En vuoden 2017 aikana julkaissut yhtäkään postausta tai edes muista ajatelleeni sitä kummemmin. En kuitenkaan halua jättää blogia täysin kuolemaan oman onnensa nojaan ja vain kadota, vaan koen tarpelliseksi tulla kertomaan uskollisimmille blogin lukijoille miten tähän päädyttiin. Mutta eiköhän nyt ole loppunäytöksen vuoro.

Loin Sattuu & Tapahtuu -blogin heinäkuussa 2012, jolloin blogitrendi keppihevos piireissä oli nousussa. Kirjoittelin blogiin viikoittain harrastuksesta enemmän tai vähemmän. Vuoden loppuun kuluessa into blogia kohtaan kuitenkin lopahti ensimmäistä kertaa ja päätin elvyttää sen takaisin henkiin poiustamalla vanhoja postauksia ja aloittamalla täysin tyhjältä ja puhtaalta pöydältä.




"Poistin nyt aivan kaikki vanhat viestit ja aloitan täysin alusta :) Ulkoasukin on muuttunut huimasti. Nyt alkaa aktiivisempi postailu!"

Näin asian ilmaisin kolmen lauseen postauksessa maanantaina 14.1.2013.Aktiivinen postailu jatkui kuitenkin vain tovin, kunnes taas 2014 motivaatio blogia kohtaan laski täysin, mutta en halunnut lopettaa blogia. Blogi sinnitteli aktiivisen epäaktiivisena vielä vuoden 2016 puolelle ja viimeiseksi postaukseksi jäi kesäkuussa kirjoitettu postaus Forestan kesäkisoista.

Vaikka blogi on voinut huonosti jo pitkään ja olen jo liian monessa postauksessa joutunut pahoittelemaan epäaktiivisuuttani, itse harrastus on säilynyt elämänsä kunnossa vielä tähän päivään asti. Nykyään höpöttelen enemmän instagramin puolella.


Eli eiköhän se nyt ole sitten loppu. Blogi jää tänne näkyville, en halua sitä kokonaan poistaa, sillä se veisi mukanaan kaikki hyvät muistot. Ken tietää, ehkä vielä jonakin päivänä innostus taas kirjoittelemaan kuulumisia. Pitkästä aikaa taas nautin kirjoittamisesta, kun kasasin tätä postausta.  Eli ei sanota hyvästi, vaan Au revoir!

:llä Jonna, MuruMilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti