keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kisat 7.11 Haminassa

Heräsin kisa-aamuna varttia vaille seitsemän. Laitoin hepoille kamat päälle ja tungin kaikki neljä pussiin. Aamulla tuli vähän ongelmia kyydin kanssa, joten menin Tytille sitten vähän jo yhdeksän :D Pinski ja Jaana tuli about vähän vaille yksitoista ja yhdeltätoista oli tarkoitus lähteä haminaa kohti.
Matkalla tuli vähän suunnistun ongelmia, sillä google maps ei halunnut olla ilmeisesti yhteistyössä :D Perille kuitenkin päästiin ajoissa. Kisat alkoivat sitten vähän yli kaksitoista.


Mulla oli kisoissa mukana Friikki, Kyösti, Reino ja Pertti. Menin myös kolme starttia Jaanan hevosella Rauhalla. Sijoituin Friikillä ristikko tyyliluokassa toiseksi, Pertillä 100cm ajassa toiseksi, Reinolla 40-50cm tyyliluokassa ekaksi ja 20-40cm tyyliluokassa kolmoseksi. Rauhalla tulin 80-90cm toiseksi, 90-100 kolmanneksi ja 100cm kolmanneksi. Hienosti meni kaikilla poneilla, myös Kyöstillä, ori teki parhaansa, eihän sille mitään voi jos ei ole hyppyhimoa tai kilpailuviettiä. Kyllä Kyösti vielä jatkaa kisaamista, vaikka nyt on parit kisat vähän huonommin mennytkin, eiköhän se hyppyhalu kohta jo palaile.

Tästä tuli sitten taas aika kuvapainoitteinen postaus, mutta menköön :D Blogi sai eilen uutta ilmettä, mitä tykkäätte? uus banneri on ainakin mun mieleen. Eipä muuta tällä kertaa, moikka!

1 kommentti: