keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kuvia, kuvia, kuvia


MoooOOoooii

Tässä nyt alkuun nää kuvat jotka oon edellisissä postausksissa luvannut :) Eli siis Friikin uudet kanget ja itse ottamiani kuvia Tobystä.
Noi mustat suitset jotka on kuvissa Tobyn päässä, ovat Ericin, mutta en ollut vielä kuvia ottaessani tehnyt Tobylle omia :) Viikonloppuna tein aika yksityiskohtaiset westerng-tyyppiset suitset ja niiden lisäksi vielä englantilaisella turpiksella varustetut suitset. Saman tien tein myös näyttely- ja normaalit riimut.


Olen viimein saanut sivujen remontin miltei päätökseensä asti. En täytyy vain uusia tekstejä ja heppojen sivuille lisätä uusi ulkoasu :) Vaalean beige tyyli muuttui täysin ja nyt sivuilla vallitsee vaalean vihreä värimaailma. Pitää vielä laittaa banneriin tekstiä, mutta muuten alkaisivat olemaan valmiit :)

Nyt osi sit viikonloppuna kisat c: Ei sinänsä mitenkään erityisesti jännitä, mutta pelottaa vähän, et onks liukasta yms ja vedänkö bannut heti alkuunsa. Aattelin ottaa kaikelta varalta liukuesteet kenkiin mukaan, jos alkaa hirvittää :D Meen tuonne siis Fasulla ja Friikillä. Friikki on tuttu ja turvallinen kisaratsu, mutta Fasu on aivan uusi tuttavuus kisakentillä.. Toivottavasti on edes jotenkin päin ihmisiksi :) Eilen menin illalla Fasulla kevyesti pimeällä pihalla räntäsateessä ja sohjoisessa maassa ja poni kulki ihan mukavasti! Vaikka mentiin koulua ja koulu puolella ori osaa olla aivan kamala. Ekaa kertaa tänä talvena mulla oli jalassa lenkkarit ja nastat pohjissa ja oli ihan mukava yhdistelmä :) Pystyi hyvin vääntämään nilkkoja suoriksi ja askeleetkin tuntui kevyemmiltä.

Tänään tai huomenna meen vielä Friikillä jotain ja mun kisa treenit oli sitten siinä. Jos treenaan liikaa ennen kisoja, niin jalat on pilalla itse kisoissa. Aika kiva, eikö? :D Lauantaina serkkuni tulee jälleen meille ja on meillä yötä ja lähtee mukaan kisoihin Oliver-ponillani. Oliverin lisäksi hän ottaa myös Tobyn näyttelyyn, mutta ei ratsastettavaksi. Lauantaina vois vaikka käydä pienessä maastossa jos vaikka jalat ei siitä rasittuisi :)

Kiitos kaikille miltei 200 subbaajalleni youtubessa! ☻ Sub video on aluillaan jo, mutta uskon että siihen kyllä vielä uppoutuu aikaa reilun puoleisesti...... :---D

Mutta eipä mulla muuta :) Ens kertaan!


2 kommenttia:

 1. Nähään sitten kisoissa :-) (jos nyt niitä Neean kisoja tarkotat)
  Mulla kaks kolmesta kisaratsusta on aika sähliä, toinen varmaan räjähtää radalla, joten et sitten oo ainoa jonka hevonen saattaa sikailla. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niitä tarkoitin :) Fasu on tosiaan ekaa kertaa kisoissa, niin katsotaan miten menee... :D

   Poista