sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Viime viikko

Moi viimeinkin!

En oo ollut mikään aktiivinen lähiaikoina blogin suhteen..

Ja oon tietysti niin huono muistinen, etten muista ees viime viikkoa kunnolla, joten kerron lähinnä vain tästä viikosta :)

Maanantaina aloitin tekemän uutta myyntiponia. Lopulta tuli tiistaina valmiiksi ja kuvasin työvaiheet, joten videota tästä luvassa :) Keskiviikkona uimaan halliin jee. Torstaina oli Tallinnan risteily. Tuolta mukaan tarttui vain Puman laukku ja yksi huppari. Perjantaina ratsastin Ericin ja heppa oli vähän energinen ja pukkaili reilusti. Keskiviikkona taisin muuten täyttää ponin uudelleen, jos oikein muistan :"D Perjantaina kävin myös ostamassa paria uutta villa lankaa ulevaan myyntiponiin.

Laatu kauppa :´D

Kävin muuten myymässä tallin avoimissa ovissa pari keppihevosta. Mukanani oli mennessä 8 p0ollea ja lopulta jäljelle jäi ainoastaan 3 :) Tienasin aika helposti satasen :D Btw Dona tuli toiseksi Pennygirlin keppihevos kisassa. Viime vuonna Eric voitti kyseisen kilpailun :)

Kuvasta puuttuu yks hepo
Rivin viimeiset valkoiset hepat jäi + yks joka ei ole kuvassa :)
ja tässä vielä se yksi myyntiheppa
Mut nyt täytyy lopetella :) hyvää kesän jatkoa kaikille ja muistakaa liittyä lukioiksi!! Kun 20 tulee täyteen, teen tallin esittely postauksen :D heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti