maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kuulumisia: pitkästä aikaa!

Moi! Nyt olen ollut täällä blogin puolella kahdeksan kuukautta täysin hiljaa, joten nyt tehdään asialle muutos. Tämän ajan olen ollut todella epäaktiivinen irl puolella, en ole ratsastellut tai tehnyt oikein uusia heppojakaan. Käytiin yksissä kisoissa alkuvuodesta (Kht Forestassa) ja yhdellä leirillä helmikuussa.

Nyt hevoset muutti viime viikolla ulkotalliin jossa ovat nyt viikon päivät kököttäneet. Kokosimme myös kaverini kanssa tarhat.




Eilen (sunnuntaina) Jaana tuli meille ja liikutimmepäivän aikana kaikki tallin hevoset... :D Aluksi Jaana meni Rauhalla (Rauha on Jaanan hevonen) ja minä uudella hevosellani, josta vähän lisää tietoa alempana. Sitten siinä vaihdeltiin heppoja ja kaikki hepat pääsi liikutukseen.

Hypittiin rataa, korkeutta ja "jumppasarjaa". Levitettiin sitten kaikki mun estekalustos pihalle :DD



Kävin perjantaina eurokankaassa ja mukaani tarttui velboan tyylistä, mutta lyhyempi nukkaista kangasta ruskean sävyisenä, ruskeaa fleeceetä ja pvc tyylistä kiiltokangasta. Tuosta ensimmäisestä mainitsemastani teinkin melkein heti uuden asukkaan talliin. Hevosen nimeksi tuli VH Being Proud, "Bender", ja rodukseen se sai tenneseewalker. Orilla on aika jännä harja.. Löysin nimittäin käsityöliikkeestä tuollaista novita rumban tyylistä lankaa ja olihan sitä pakko päästä kokeilemaan :) Onhan tämä hevonen ihan suht kaunis, mutta harjan vuoksi todella epäkäytönnöllinen ratsastaa, kun harja on koko ajan tiellä, katsoo nyt kauan tämä oripoika tallissa majailee :)

Tähän loppuun vielä laitan pari hiljaiselon aikana lataamani videota youtubeen :)



Ens kertaan, moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti