perjantai 1. elokuuta 2014

Varustepostaus osa 2 - Rusinan varusteet

Moikkaaa! Sori ettei musta taaskaan oo kuulunu mitään vähään aikaan.... Nyt kuitenkin innostuin kuvaamaan kaikki Rusinan varusteet ja voin tehdä teille varustepostauksen :) Ja nyt asiaan:

***

Rusinan varusteet ovat aivan sille ostettuja, eivätkä oman hevoseni vanhoja. En mussta tarkalleen jokaisen varusteen osto päivää, hintaa ja kauppaa. Rusina ei ole eikä tule myyntiin.

Ja nyt pienen tarinatuokion jälkeen varusteiden kimppuun. :)
Kaikkia varusteita säilytetään täysin Rusinan käyttöön pyhitetyssä kaapissa.
Ylähyllyltä löytyy 5 satula huopaa, satula romaani ja fleeceloimi (sininen satulahuopa on satulan päällä suojaamassa sitä). Kuvan ylempi vihreä huopa on ostettu Tottakai -nimisestä eläinkaupasta ja taisi maksaa about 25 euroa. Sen viereinen punainen huopa hevosbrodeerauksella on ostettu Horse showsta (en muista hintaa). Keskirivissä vasemmalla puolella oleva huopa on ostettu Hööksistä alennusmyynnistä, satulan mallinen on Kasmon -nimisestä ratsastustarvikeliikkeestä ja alimman rivin vihreä huopa on tullut Pennygirlin säästöpiste tavarana. Viimeinen huopa on ostettu Heppatarvike -nimisestä ratsastustarvikeliikkeestä.

Loimi on tilattu Horzen nettikaupasta ja satularomaanin alkuperää en musita...

Ylähyllyn alla roikkuu riimut ja suitset.

(Vasemmalta oikealle ylärivissä) kaksi ekaa riimua on saatu Pennygirlin säästöpiste tavarana, ja muiden riimujen tiedoista en ole varma, mutta viimeinen valkoinen on itsetehty.
Riimujen alla on satulateline.

Rusinalla on ruskea - musta yleis satula, jossa on mokkanahkaiset polvituet. Jalustimina on jotkut perus metalliset jalustimet ja hihnoina jotkut huonot venyvät nahkahihnat (Rusinalla on paremmatkin, mutta ne ovat Rypäleen satulassa lainassa). Vyö on oikeasti kouluvyö, mutta Rusina on niin hoikka-poika, että vain tuo kävi satulaa! ;D
Kaapin pohjakerroksessa on vaaleansininen muovilaatikko ja punainen harjapakki. 
Muovilaatikko sisältää 3 itsetehtyä satulahuopaa (edelliseen satulaan), kärpäs hattu, kärpäsotsapanta, heijastin rintaremmi, pehmusteet riimuun ja 2 riimun narua (riimun narut ovat oikeasti roikkumassa satulatelineessä, mutta tungin ne vain tähän kuvaan :D).
Harjapakissa on pöly-, kova-, 2x pehmeä-, kiillostus ja pääharja, kumisuka, 2 kavio sutia ja kaviokoukku.

Kaapin pohjalta löytyy vielä pahvilaatikko, jossa on kaikki suojat yms. Valkoiset villa (tai jtn sinne päin) pintelit, HGL fleecepintelit, etujalan hivutus suojat ja Horzen takajalan hivutus suojat ja putsit. Sekä vielä heijastin remmit jalkoihin.


Kaapin ovessa on muutana hylly, ylimmässä on 3 itsetehtyä korvahuppua, ja muutamia pieniä pyyhkeitä ja seuraavassa on pesusienet, joissa lukee kaikissa oma käyttötarkoituksensa... :) Kaapin oven sisäpuoleiseen pintaan on liimailtu kaikenlaisia kuvia yms.
Tässä vielä muutamia roinia jotka ovat pitkin kaapin lattioita. Eli kuuppa, tiskiharja, hoitopäiväkirja, ylimääräiset jalustinkumit ja vitamiini pullo (lol, oikai sillä hienompikin nimi.... :DD).
Ja kaapin ulkopuoli näyttää tältä :) Ovessa on 3 nimikylttiä ja sinisiä kukka koristeita.


Toivottavasti tykkäsitte tälläsestä vähän erilaisesta postauksesta :) Ois kiva kuulla mielipiteitä kommentteihin! :) Moikka!! :)


3 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Sinulla on paljon hevostavaraa, tykkään paljon riimuista <3
    //Immali

    VastaaPoista
  2. Millä teit bannerisi? Hieno blogi!

    VastaaPoista
  3. ihanat varusteet Rusinalla!:)😄

    VastaaPoista