maanantai 19. lokakuuta 2015

Ecp & Crb showjumping ja uusi poni

Viime sunnuntaina oli Eclipsen ja Caribian kisat ja enhän mä voi jättää kertomatta täällä blogissakin niin huikeista kisoista :D Lähdettiin täältä Kotkasta ajelemaan vantaata kohti noin yhdeksän aikoihin ja otettiin Jaana kyytiin matkan varrelta. Saavuttiin kisapaikalle juuri sopivasti vähän ennen tuomarien puhetta ja kisojen alkamista :) 

Kyllä huomasi, että näihin kisoihin oli nähty vaivaa! Ensinnäkin esteet olivat upeita ja radat hyvin suunniteltuja. Livetuloksetkin oli aika magee juttu. Kisat eteni hyvin :)

Ekana luokkana oli senior cup johon osallistuin Kyöstillä, ei sijoituttu, mutta kaikki puhtaan radan tehneet palkittiin söpöillä vaaleanpunaisilla ruusukkeilla. Katsoin kuitenkin luokan jälkeen livetulos-sivulta aikamme niin olin kuudes, eli ihan hyvin, olihan osallistujia 20 :) Siitä sitten parin luokan jälkeen oli joukkue-esteratsastus, jossa edustin team Munakoisoa Jaanan ja Pinskin kanssa. Ekalla kierroksella mulle tuli 1 pudotus Pertin kanssa ja toiselta kierrokselta samoin 1. Oon silti tosi tyytyväinen suorituksiini, sillä radat oli haastavia ja tuli hyviä hyppyjä. Ekalla kierroksella se kirottu pudotus tuli hirmu kapealle pystylle, joka oli vielä ehkä hiukan ylämäkeen, niin se jäi vähän harmittamaan jälkeenpäin. 

Tultiin joukkue kisassa kolmansiksi, eli ihan super hyvin! Pertti on kyllä osoittautunut ihan mahtavaksi kisaponiksi kun miettiin viime kisoja ja nyt näitä :) Kyöstistäkin olen ylpeä. :3
Kisoista ostin Kyöstille ps of swedenin riimun ja Solkun tilarin, jonka tilasin jo vähän aikaa sitten :) Eli tämmönen ruunikko kaveri. Nimekseen tää otus sai ST Renaissance, eli tutummin "Reino" :)
Yksi ilta huomasin pellolla sumua ja hyödynsin heti tilanteen artsyjen kuvien ottamista varten :D Oli jo vähän hämärää (vaikkei kuvissa näytä siltä), niin poni näyttää harmittavan tummalta.


Mutta eipä tällä kertaa muuta, moikka! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti