torstai 11. kesäkuuta 2015

Jevtselin & Valkoharjan yhteisleiri 8-10.6.15

Moi! Nyt oli siis mun ja Janpan leiri 8-10.6. Leiri alkoi maanantaina viideltä, mutta mä menin paikalle jo kolmeksi, sillä lähdettiin Janpan kanssa ostamaan ruuat yms leirille. Diana oli tullut leiripaikalle meidän ollessa kaupassa. Ekana taisi tulla Pinja , seutaavana Tytti tai Verba. Viimeisenä paikalle löysi Timppa.
Maanantaina pidettiin estetunti ja illemmalla kaikki menivät kentällä itsenäisesti. Koko aikataulu vähän kusi kesken leirin, sitä ei noudatettu tyyliin ollenkaan :D Illalla kukaan ei rauhoittunut vaan leirimökissä päristiin kello puoli yhteen yöllä asti ja sitten lähdettiin yömaastoon. Rämmittiin metsässä hetki, sieltä toiseen metsään ja pellolle ja takaisin. Yömaastosta mulla ei ole yhtään onnistunutta kuvaa.
Yömaaston jälkeenkään ei kukaan vielä sammunut. En ole täysin varma koska lopultaa käytiin (pääsin) nukkumaan. Mutta nukuin ilmeisesti 6 tuntia ja se kyllä tuntui aamulla.

Tiistaina aamupalan jälkeen pidettiin koulutunti ja heti perään estetunti. Ruoka oli muistaakseni noin yhdeltä ja vähän sen jälkeen lähdettiin pitkälle vaellukselle. Maaston jälkeen en oikein muista mitä tehtiin mutta viideltä lähdettiin heseen ja kauppaan. Ostin kolme pakettia fimoa, villalankaa, avainrenkaita ja srasseja. 
Illalla muut tekivät leirimökissä suitsia ja kuolaimia, niin minä Pinja ja Tytti jäätiin pihalle ratsastelemaan vähän. Pidin Pinjalle jonkun vaelluksen tyylisen lyhyen tunnin :D Aiheena laukanvaihdot. "Valkun" jälkeen hypittiin vielä rataa, jonka jälkeen Vertsa ja Diana suunnittelivat kentälle estetehtävän jota hypittiin. 

Tiistainakaan ei nukkumisesta oikein tullut mitään. Päästiin kuitenkin nukkumaan aikaisemmin, kuin edellisenä yönä.
Viimeisenä päivänä eli keskiviikkona oli tarkoitus herätä aamulla aikaisin ja lähteä uittamaan hevosia, mutta herätyskellon soidessa olivat kaikki sitä mieltä, että jatketaan unia. Herättiin lopulta kympiltä ja lähdettiin syömään aamupalaa. Aika nopeasti siitä aloitettiin leirikisojen kouluosuuden pitäminen. Kaikki saivat valita haluamansa kouluohjelman ja vetää sen. Kaikilla meni hyvin ja kaikki palkittiin, sillä kukaan ei osannut arvostella koulua riittävän hyvin :D

Rakennettiin sitten kentälle esteosuuden rata ja aloitettiin. Tässä luokassa korkeus oli noin 65cm ja aika ja virhepisteet ratkeisivat. Kaikilla meni ihan hyvin jaettiin ruusukkeet ja laukattiin kunniakierros. Itse olin kuudes.
Kisojen jälkeen nostettiin esteitä ja halukkaat saivat kokeilla korkeampia ratoja. Menin 80cm 2 kertaa Armilla, toisella kerralla 4vp ja toisella puhdas rata. Olen ylpeä Armista, nuori ja sählä tamma pärjäsi noinkin hyvin, nämä olivat nimittäin Armin ekat kisat.
Noin kolmen aikoihin jengi alkoi liueta paikalta ja itsekkin lähdin vähän myöhemmin.
Kiitos kaikille leiriläisille ja Janpalle leiristä! Suunnitelmissa olisi myöhemmin tänä kesänä toinenkin leiri, katotaan nyt ;) Leiri video tulee myöhemmin :) Moikka!

2 kommenttia: