maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Heei :)

Kesäloma alko vihdoin! Jeejee, ja peruskoulu päätty :) Harmittaa vaan ku en päässy päättäreihin, ku nous kiva 39 asteen kuume aamulla :/ Mutta eipä sille mitään voi, kyllä se kesä alkaa ilman kevätjuhlaakin :)

Mun kesäloma alko todella kesäisissä merkeissä, suunnittelin nimittäin vuoden 2014 joulukalneteria ;_; Kylläh.. Sekin pitää saada jo alulle :D Tänä vuonna panostan kalenteriin ihan täysillä ja siitä tulee miljoona kertaa laadukkaampi kuin viime vuosina.


'
Tein pari viikkoa sitten uuden pollen. Tai noh, se oli ollu mun huoneen nirkassa jo puol vuotta ommeltuna, mut vast nyt tein loppuun.. :D Nimeksi tuli VH Voice of furure ja rodultaan on newforest. Menee myyntiin, kunhan jaksan tehä topan foorumille :)
Tein myös pari kuukautta sitten Dollarille uudet suitset (nää on jo neljännet, köhköh). Ompelin ne koneella valkoisesta tekonahasta ja neula meinas katketa ton turpiksen kanssa.. :D Siinä on nimittäin vissiin 6 kerrosta nahkaa, jotta sain siitä pyöreän ja pehmeän :) Kaikki muut paitsi tuo turpis ja ohjat, ovat kaksikerroksista nahkaa. Kuolaimina on jotkut olympia kuolainten tyyliset ....
^Ja yllä on nyt kuva siitä sm-kisoissa ostamastani korvahupusta :) Friikki näyttää ihan kamalalta tos :( Ei se oikeesti oo noin nukkunen..

No nyt on kyllä mainio tausta

Tallille tupsahti 19.5 uusi asukki. Shetlanninponitamma VH Trur leged´s never die, "Dippe". :) Se jää luultavasti asumaan pysyvästi, sillä jo koeratsastuksessa rakastuin siihen täysin. Just sopivan kokoinen, painoinen ja muotoinen, et soveltuu hyvin isojen esteiden hyppelyyn. Hyppäsinkin jo tällä viikko sitten metrin sarjan, kun ponissa riitti virtaa :s 

Vaihdoin pari päivää sitten uuden bannerin blogille, toivottavasti uusi miellyttää teitä - ei ainakaan minua.

Sm-kisavideo on jo tubessa, mutta piilotettuna, sillä tube pölli musiikin :/ Koitan saada sen toimimaan tai sitten teen kokonaan uuden nyt kerrankin kun on aikaa. Toivottavasti postauksesta ei tullut liian sekava, sillä tungin tähän vaan kaikki kuvat joita en oo vielä näyttäny :D Mutta eipä muute, mooi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti