sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Arvonnan voittaja selvillä

Neljänkymmenen lukijan spessu arvonnan voittaja on selvillä! Voittaja on nimimerkki Ansku, onnea voittajalle! Otan yhteuden sähköpostitse huomenna :)


***

Minulle oli suuri yllätys se, että blogille on tullut arvonnan myötä 14 lukijaa lisää, eli nyt lukijoita on yhteensä huimat 54! Kiitos kaikille uusille- ja vanhoille lukijoille! :)


Laitan nyt tähän loppuun jotain kuvia ja lärpätystä, jotta tästä postauksesta ei tulis äärettömän tylsä... :)Tallille saapui pari viikkoa sitten kaksi uutta asukkia. Ylempi on Joeyltä, Kht Aphésta ostettu AP Callbay, "Bimbo" ja alempi oma tekemä VH Fabulously Heart-breaker, "Fabio". Bimbo on ratsuponitamma ja Fabio paintori. Fabio on tulossa myyntiin parin päivän sisällä.

Tallilta on myös lähtenyt pitkäaikainen asukki Ihku ja Dollari on lähdössä lähiaikoina. Etenkin Dollaria tulee ikävä, sillä se on ollut kaverina jo monissa kisoissa. Toivottavasti kuitenkin saa pysyvän ja loppuelämän kodin!

Eipäs tässä muuta. Tubeen tulossa "my day" ilman puhetta heti kun jaksan kasata sen (aloitin jo). Ja jos instagramin seuraajat lähettelisivät postia, niin niistä ois tulossa myös posti-videopostaus (avasin siis Poste restanten 600 seuraajan kunniaksi, seuraajien pyynnöstä). :) Moikka!

2 kommenttia: