maanantai 24. maaliskuuta 2014

Screen shotteja ja muuta

CJ Lol toi otsikko.

Tällä kertaa postailen tabletilla, sillä en jaksa mennä koneelle :3 Jotkut teistä saattavatkin jo tietää, että sm-kisojen ilmoittautuminen alkoi 15.3, ja kaikki paikat meni muutaman minuutin sisällä. Viime vuonna jäin kisojen ulkopuolelle, koska hitauteni, mutta tällä kertaa ensin nipin napin mukaan :) Oli hurjat paineet kun odotin ja odotin, että viestiin perään tulee lukemaan 'hyväksytty'...

THon tekstin ilmestyttyä kyllä vierähti iso kivi pois oolkapäältä... :'D Muttah, nyt sitten treenaamaan! Kuten näkyy, ilmoittauduin kumpaankin kouluun ja näyttelyyn. Koulussa ratsuna Friikki ja näyttelyissä mannekiinina Toby.


Innostuin heti tuunaamaan Friikin kankisuitsia. Vasemmalla lopputulos ja oikealla aloituspiste. Vaihdoin koko otsapannan, sillä nuo timantit oli 'limaantunu', kun tosiaan ne on tutuomiosta askartelu helminauhaa. Ompelin otsa- ja turparemmeihin valkoiset pehmusteet, vaihdoin kuolainten kanki-osan ja lisäsin soljet kaikkiin kuolaimista lähteviin hihnoihin (ohjia lukuun ottamatta).

^ kuten näkyy, pari postausta sitten teille esittelemäni KirKirppu vaikka poni voitti virallisissa näyttelyissä IRTO-sertin omakseen! Hyvä alku näyttely uralle ;)

Noh, mutta eipä muuta, nähdään sitten Toukokuussa Lahdessa SM kisojen merkeissä jos joku on sinne tulossa :) Miikka!


2 kommenttia: