sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Päläti, päläti.

Olempas ollut aktiivinen tällä viikolla blogin kanssa... o_O


Joku saattoikin jo kiinnittää huomiota blogin ulkoasun vaihtoon. Tuo ylä bannu on väliaikainen kunnes jaksaisin väkertää photo biellä jotain vähän erikoisempaa.. Noh, se tulee sitten aikanaan :)


Eilen lisäilin hevosteni kuvagallerioihin lisää kuvia. Huomasin, että kone pursuaa kuvia, mutta netissä niistä on vain murto-osa. Pitäisi vielä jaksaa poistella lähteneiden hevosten kuvagalleriat sieltä turhaa roikkumasta.

Sain pari päivää sitten valmiiksi sen valkoisen hepan jonka kaavoista oli kuva pari postausta sitten. Mielestäni se onnistui suht hyvin, mutta myyntiin silti menee, sillä tallissa ei oikein ole tilaa.. :D Ajattelin tänään illemalla muokata vähän karsinoita, että saisin Beninkin sinne mahtumaan. Taka seinalla on tällä hetkellä 3 karsinaa ja aattelin sinne dumpata 4 hevosta. Aika ahdasta jälleen tulee, mutta ainakin tilavempaa kuin 2 v sitten.. :) En usko että näin montaa hevosta (8) jaksan kauaa katsella.

Sain nyt tuon punaruunikon hepan myytyä. Toivottavasti jo ens viikon alussa pääsen lähettelemään (:

Ja tiedän, että kuvattomat postaukset ovat äärettömän tylsiä, mutta minulla ei nyt ole mitään kuvaa jota laittaisin.. Seuraavassa postauksessa onkin sitten kuvia tämänkin edestää.. :´) Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti