sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myyntiin heppoja

Nyt siis tuo Hössö polle päätyi myyntiin, seuranaan muutama muu :) Oikea myynti-ilmoitus on foorumilla, mutta laitan nyt tännekkin niille jotka eivät siellä käy (:

Valkoharjan Huligaani, eli tutummin Hössö. Rotu on suomenhevonen. ommeltu käsin vaalean ruskeasta karvakankaasta ja harja on 7 veljestä lankaa.

Hintana on 30€ tai fiksu tarjous

AP Tears destroy dreams, eli Timma. Rodultaan angloarabi ja on tamma. Ommeltu käsin valkoisesta fleecestä ja harja on 7 veljestä lankaa.

Hintana on 20€

Täysin tiedoton punaruunikko heppa. Ommeltu käsin fleecestä ja harjan langasta en ole aivan varma, mutta jotain villalankaa on.

Hinta on 20€

***

Näillä ois suht kiire, sillä haluan pois nurkista :D
***

Ja nyt oikeisiin aiheisiin. :) Maanantaina postissa tuli Poniponskilta ostamani kangas. Kankaan piti olla velboaa, mutta mielestäni ei ihan sitä ole, sillä ei veny sitten lainkaan :o Kuitenkin aloin uutta heppa tekemään miltei heti :) Heppa valmistui about torstaina.

Kuvassa on huonosti täytetty, sillä en oikeen tätä hommaa hallitse.. Nimeksi tuli VH Just kidding, eli tutummin Kingi, eli ori. Rotuna on tankasnpuoliverinen :) Väriltään rautias kuten kuvassa näkyy. Naamassa on kuono pilkku ja aika iso tähti. Olen käynyt jo vähän kokeilemassa sitä ja ihan mukavalta ainakin näin aluksi tuntuu :)

Eipä muuta tällä kertaa :) jos joku myyntipolleista kiinnostaa, kommatkaa tämän postauksen alle :) Moikka!


3 kommenttia:

  1. Tuo suokki on vaan niin ihastuttava D; aina sillon kun mulla wi oo rhaa tulee kaikki ihanimmat kepparit myyntiin ;(

    VastaaPoista
  2. onko punaruunikko vielä myynnissä?voisin ostaa EHK¨Ä 15-18 e

    VastaaPoista