maanantai 28. lokakuuta 2013

Syyslomaaaa.

Heips!

Olen unohtanut koko blogin.. -.- Nyt on niiin paljon kerrottavaa, että tiivistän vähän ja jätän turhimmat pois :D

Viime viikolla oli siis syysloma. Maanantaina koulua, mutta tiistaina taksvärkki pv ja loppu viikko lomailua. Heti keskiviikkona suuntasin Tallinnaan päivä risteilylle ja mukaan tarttui kangaskaupasta valkoista ja punaista fleeceetä & oranssia + pinkkiä samettinauhaa.
Tuosta punaisesta jo teinkin heppasen - vielä tiedottoman punaruunikon. Näyttää mielestäni orilta, mutta saas nähdä että meneekö myyntiin heti.. Sillä on tommoset aika ihq tummennokset lärvissä.. :D 


Kävin myös ottamassa kuvia valokuvauskisaan joka pyörii tällä hetkellä tuolla foorumilla. Kuvattana oli Eric ja aiheena voitto tai häviö. En muuta keksinyt, kun hepalle ruusuke suitsiin ja kuvaan.. :D Ja toi ruusuke ei ees muute oo erkin voittama.. :3 Otin ohimennen myös muitakin kuvia orista.
Lauantaina oli ne minun pitämät kisat. Lopulta paikalle tuli 7 tai 8 kisaajaa, sillä ainakin 5 perui.. :( Kyllä niistä kisoista sentään jotain silti tuli :) Harmi vaan se liukkaus, sateen vuoksi. En saanut itse yhtään kuvaa.. On vaan kuva näistä laatu ruusukkeista :D....
Ja laatu koska vanha kamerani...
Nyt eilen aloittelin uutta hevosprojektia, nimittäin Friikin varsaa (appaloosa siis). Näitä ei pahemmin näe, joten tehdään nyt etteivät kokonaan sukupuuttoon kuole :) Ja on muuten laatu kuva..
Masa lähtee vaihdossa ja tilalle tulee Aryana´s Albert IV. Toivottavasti tuo heppa ois kiva ja mulle sopiva.. :) Sen jälkeen ei varmaan taas uusia heppoja hetkeen tule..

Voiton videokür kilpailun tuolla foorumilla :) Ratsastin Pöpöllä ja helposta luokasta voitto ja vaikeasta toka sija. Aika hyvin kankealta suokilta.. :)

En nyt kerkiä enempää kirjoittelemaan.. Kiitos kaikille 22 lukijalle ja 150 subbaajalle (kuten aina) moikka! :S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti