lauantai 17. elokuuta 2013

Ratsastelua ja kuulumisia Youtubesta

jee jaksan taas postata jotain turhuuksia.. :D

Eli nyt lähipäivinä on ollu ihan kamalat ilmat. Sadetta, sadetta ja sitten vaihteen vuoksi taas sadetta. Torstaina menin kuitenkin ratsastamaan Sepellä kaato sateeseen :´D Se viime postauksen tiedoton arabi tamma on siis nyt Sepeksi kutsuttu, mutta nimi yhä auki.

Syyskuulle on nyt kahet kisat tiedossa. Ekat ois täällä vähän lähempänä ja tokat sipoossa asti :) Noihin Pyhtään kisoihin oisin Ericillä ja Sepellä suuntaamassa :) ja taas toisiin varmaan Masalla ja Ihkulla. Kuten tästä huomata saattaa, niin ykkös kisa polleni Friikki on nyt vähän kisoista tauolla. Toisiin kisoihin menen ihan hyppimään mutta toisiin vaan Helppo B:hen :)

Tänään hyppäsin just tolla Sepellä ja ylitettiin 80cm :) Eilen taas otin Ericin ja tuo sama tulos lopulta saatiin.. Tosi kiva kun pihamme on aina sateen jälkeen ihan vetinen ja vesi jää seimomaan .. Tänään meinasin liukastua ja kaatue esteen päälle, mutta sain just ja just itteni pysymään pystyssä.. :D

Friikistä ois luvassa jotain videota tosi hitaaseen biisiin. Alkaa nimittäin olla jo aika monipuoliset matskut siitä hepasta.. :D Lisäksi ois tulossa 150 subs spessu josta laitoin jo infoa kanavalleni.

Masan kanssa en ole vielä yhteistä säveltä löytänyt.. Se heppa ei vaan jotenkin sovi mulle.. Kyllähän se ihan kivasti muodossa juoksee, mutta jotenkin vaa ei kuuluta yhteen. Myymistä en ole todellakaan ajatellut joten on täysin turhaa alkaa siitä kysellä:)

^ja toi yllä oleva kuva on ihan surkeesta kulmasta, huonosti tarkennettu ja kuvaaja ei ymmärrä mitään järkkäreistä.. :/ Mutta toi on milei ainoa kuva jossa on edes JOTAIN järkeä.. :D
Tää uus heppa on jotenkin täydellinen mulle :3 Se on vähäsen haastava mutta todella osaava ja lopulta suht helppo käsiteltävä, just hyvä! :)

Ja mulla ei oo taaskaan mitää fiksua kerrottavaa joten päättykööt postaus tähän :) Heippa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti