lauantai 3. elokuuta 2013

Aktiivisuus huipussaan

Ois kai aika päivittää tätä blogia.. :D


Toissapäivänä suunnittelin ratoja tuleviin kisoihini ja vasaroin parit uudet naulat este-tolppiin. Laskin myös vähän puomeja ja kyllä ne taitaa riittää ihan hyvin :) Ratsastin tuona päivänä kevyesti Dollarilla.
Lötsin tämmösen kuvan Ihkusta kamerastani :)
Eilen päätin ottaa Diivasta ja Donasta täytteet ja kepit veks. Lopulta tyhjensin myös Hurmurin :) kaikki nuo pollet ovat myynnissä foorumilla. Toivottavasti menevät mahdollisimman nopeesti.. :D
Talliin jäi siis lopulta enää 6 heppaa (Poco, Eric, Ihku, Dollari, Lucas ja Friikki). Ericille vaihdoin lyhyemmän kepin pari pv sitten ja nyt se on kunnon esteponi.. :´D
Ratsastin eilen kaikki tallini kuusi ponia. Ekana alleni otin pocon, jolla hyppäsin 60cm okseria. Kiinnitin huomiota lähinnä hyppytyyliin ja lopulta sain sen aika hyväksi :) Kokeilin orin kanssa myös joitain yksittäisiä western liikkeitä :) Seuraavana liikutus vuorossa oli Eric, jonka kanssa lähissä hyppäsin 60-70 senttisiä. Poni lähestyi estettä vähän huolimattomasti, mutta ihme kyllä yhtään kieltoa ei tullut.. D Kuvailin heppaa myös aika reilusti (kaikki kuvat ei oo tässä:3)
Laitoin Ericille muuten vasta pari päivää sitten ekaa kertaa kuolaimet suuhun :) Tätä ennen polle on menny ainoastaan hackamoreilla.. :D Kulki niin muodossa että.. Poni on muute edistynyt koulussa, sekä esteissä aika hurjan paljon! :)

Ericin jälkeen hain Ihkun tallista. Sen kanssa hyppäsin ihan vaan pientä ristikkoa ja 50cm yksittäistä estettä. Hypyt olivat aika omaperäisen näjösiä.. Heppa kyllä kulki koko ajan muodossa, jopa hypätessä..
Tuon tammulisen jälkeen vuoroon tuli Friikki. Tän kanssa taisin mennä koulua - lähinnä pelkkää kävelyä, sillä olin siinä vaiheessa jo ihan uuvuksissa.. :D Sitten illalla vielä nopeesti ja kevyesti ratsastin Lucaksen ja Dollarin.

Tänään vaan kävelin Ericillä ja Dollarilla. Muilla en oo ratsinu kummemmin. Oikeesti ihmettelen, että miksi oon näin aktiivinen.. Johtuu varmaan heppojen määrän pienentymisestä (: Tallille on muuten tulossa uusi hebo. Master plan, joku saattaa varmaan tietää nimen, sillä heppa on ennen ollut mm. Alisalla. Nyt ostan sen ja arvioisin että ens viikolla ois täälläpäin :)


Oon vähäsen rempannu sivujani. Poistin lähteneet hepat ja lisäsin myytäviä poneja. krissekin on muuten myynnissä, ei muuta kuin sinne vaan kattelemaan! :) Multa on tulossa 120 subs video tubeen lähipäivinä ;) kannattaa siis ollu silmät ja korvat auki (:

Noh, mutta ei muuta tällä kertaa, moips! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti