lauantai 6. heinäkuuta 2013

Uus objektiivi + uus este-ennätys

Pakko kai se nyt on taas postata jotain (:


Eli tällä viikolla tuli kameraan uus objektiivi kuukauden odotuksen jälkeen. Eli nyt mulla on tamronin 70 - 300mm. Se on aika hyvä (:
Automaatti tarkennus + tärähtänyt kuva, koska käsivaralla...
Keskiviikkona menin kevyesti Ihkulla. Jouduttiin menemään tosi pienellä alueella, koska puu oli kaatunu keskelle kenttää... Torstaina taas menin Missillä ja Donalla, ne meni ihan ok´st ja jotain pientä estettä hyppäsin. Eilen perjantaina menin vähän Friikillä ja Pocolla + illalla Dollarilla hyppäsin 95cm saakka. Tänään taas menin aamulla Ericillä puomeja ja koulua. Orilla oli koko ajan keskittyminen naapureissa jotka häiritsivät pihallaan. Lopulta kyllä saatiin ihan kivat askeleet ja heppa muotoon.

^Tossa oli vielä noita kuvia joita otin pocosta perjantaina.

Tänään lauantina Ericin ratsastamisen jälkeen pidin pienen tauon ja otin alleni Dollarin jälleen. Aloitettiin hyppääminen 70 sentistä ja nostettiin pikku hiljaa. Jossain vaiheessa multa meni hermot ja kävin hakkaamassa tolppiin pari naulaa lisää.. :´D Lopulta menin suht kevyesti metrin yli Dollarilla ratsastaen :) Oon siit tosi ylpee..♥  Videolle en tätä iloista tapahtumaa saanu :( Tää metri on sitte mun uus ennätys :) Ja suoraan viel hepan kaa :DD
Täs on nyt nää mun lupaamat aasi kuvat :)


Tuo aasi päätyy luultavasti myyntiin, sillä ei ainakaan mulla oo tolle käyttöä.. :) 21.7 on näillä näkymin kisat tääl meilläpäin. Niihin suuntaan Friikillä tai Ihkulla. Sen jälkeen on 23.7 kisat Joutsenossa. Sinne taas meen Friikillä ja näyttelyyn raahaan Ihkun :) Kaverini vie sinne Pocon näyttelyyn.
Tuommoisen videon latasin eilen tubeen. Eipä oo mitään muuta joten moikka!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti