tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Heips, taas ehdin kirjottamaan jotain c:

Viime viikolta en oikeesti muista mitään mitä tein vai teinkö mitään.. (varhais dementtia).. Ainakin lauantaina oltiin veneellä ja mulla oli kamera kerrankin mukana. Serkkuni ei ollut mukana joten eip ollu muuta tekemistä ku kuvata lokkeja ..
Oikeesti mun koneella on näitä tuhat...

Nii, ja bongasin pihaltamme siilin
Eilen (maanantai) käytiin Eurokankaassa ja sieltä sitten lopulta tarttui mukaan puoli metriä mustaa tekonahkaa, vanupussi ja valkoista velboaa. Innostuin heti kotiin päästyäni tekmään uutta ponia ja samana päivänä se sitten valmistuikin :) Tästä Krissen sivuille jossa lisää kuvia hänestä (: Nimen ja rodun päättäminen oli pelkkää tiskaa ja rotu on vieläkin vähän auki. Jos on ehdotuksia pistäkää vaan kommentilla tulemaan ! c: Tässä vielä pari kuvaa
Tein sille tänään suitset ja riimut :) narun löysin tallista jo valmiina :>
Mulla on ollu jalat nyt pari päivää ihan saamarin kipeenä. En oo ees hyppiny pahemmin.. mistä tää oikeesti johtuu D: Hyppääminen sattuu, laukkaaminen sattuu, ravaaminen sattuu, kävelykin sattuu... Auts.

Viime viikolla uusin Dollarin harjan ja parantelin ompeleita. Käänsin koko ponin ympäri ja ompelin uusiksi melkein koko kaulan. Paransin myös vähäsen merkin vierestä (: Ensiviikon tiistaina oon menossa just tolla Dollarilla Joutsenoon kisoihin. Mukaan tulee myös Friikki ja Ihku + kaverini vie näyttelyyn pocon, taas.. :D Meen Friikillä ja Dollarilla ristikko tyyliluokan, 30-40cm ja ainoastaan Dollarilla 70-80cm C: Ihku taas menee näyttelyyn. Tällä viikolla on myös kisat sunnuntaina jee :D

Yllä oleva poni ja edellisessä postauksessa esiintyvä aasi ovat skh´lla myynnissä. Linkki topaan on tästä. Linkki näkyy sitten vain sisään kirjautuneille, :) Kävin pari pv sitten kuvailemassa Rusinaa pihalla. Viskasin sille vain sinisen riimun päähän c:

No mutta eipäs tällä kertaa muuta (: Kiitos kaikille 15 lukijalle <3 Ja tuben melkein 129 subbaajalle <3 Subi video pitäis kai jaksaa väkertää, on tuo kanava nimittäin sen verran epäaktiivinen ollut lähiaikoina :D Mutta nyt moikka!


4 kommenttia:

  1. ihana toi uus ponski :3 jos sul on pohje siit edestä (sis sääriluu?) kipee, nii oletettavasti sul on pelikka tautia. itellä on kans ollu sitä ja kaikki jaloilla kävely tms. on tuskaa/sattuu tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus :3 Uusin diaknoosi on et ois vissii rasitusvamma.. :D Nyt on alkanut vähän helpottamaan, toivotaan että kisoihin mennessä oon taas hepan selässä :)

      Poista