sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kisaamista ja säätämistä

Heipä hei, nyt postaan taas ennen kuin unohdan taas kaiken.. :D

Aloitetaan nyt näistä parista viime päivästä. Pari pv sitten tein Krisselle uudet suitset. Ompelin koneella 2 nahka suikaletta yhteen :) Laitoin kolme solkea (poski hihna, turpis ja ala turpis). Ohjat laitoin kummiski ihan normaalisti, mutta nyt eilen muokkasin nekin kaksipuoleisiksi + laitoin pikalukko kiinnityksen.

Toissapäivänä myös serkkuni oli meillä ja kuvattiin jotain ihan randomia 8D Mulla oli krisse ja hänellä Picasso. Hypittiin ensin 80cm asti ja sitten vaan juostiin täysiä ja otettiin kuvia :S
Ja tänään sunnuntaina kisoihin :) Otin ratsukseni Dollarin ja Krissen. Serkkuni taas otti lantin. Kaikki meni ihan kivasti lukuunottamatta sitä että melkein myöhästyttiin paikalta :´DEhitiin kummiski kamalalla kiireellä.. Kisat oli ratsastuskoulun maneesissa ja jouduttiin hakemaan estetolpat ulkoa asti ja ne ei ollu ihan kevyitä D: Kyllä siitä sitten se rata alkoimuodostua :)

Tarkoituksena minulla oli mennä puomit ja 30cm + 70cm kahdesti, mutta lopulta viidessäkympissä oli liian vähän osallistujia joten menin siihenkin ja jätin 70cm toisen kierroksen menemättä.

Menin ensin puomit ja 30cm krissellä ja tamma oli ihan järkyttävän nopea :3 Rynnittiin ihan sika kovala vauhdilla ihan luokan voittoon asti :3 Sitten 20cm heppa vähän sekoili askelissa, mutta kuitenkin päräytettiin kolmos sijalle :) Seuraavana otin Dollarin alle ja menin 50cm radan. Jälleen askelet ihan sekaisin ja hypyt huonommalla hyppyjalallani, mutta kuiteski 3 sijalle. Seittemässäkympissä otin alleni jälleen Dollarin. Ekan esteen puomi putosi ja sen jälkeen päätin ihan tahallani hidastella vauhdin kanssa. Laukattiin ihan rennosti ja niin.. Päästiin peräti ykköseks!! 8D En voinu uskoa sitä.. Kunnia kierroksella poni hidasti ja muut kurvas ohi.. :33 Krissen kummallakin kunniakierroksella poni meinasin lähteä käsistä ja ohitti melkein muut.. :D
LOL Dollari ja mun serkku + tasajalka hyppy.. :DMulle tuli siis yhteensä 4 ruusuketta :) Oon aikas ylpee :3 Kummallekkin ponille ihan ekat kisat.. Oveni on jo täynnä ruusukkeita pitää raivata niille lisää tilaa D:
Se jäi oikeesti mieleen, kun Dollarin kanssa voitin koko luokan, vaikka en edes ottanut tosissani :3 Näistä kisoista ei luultavasti videota tule, sillä en pahemmin videoinut siellä.. Kuvavideo saattaa kuitenkin tulla jos osaan editoida semmoseks ettei oo tylsä D:

Ens tiistaina seuraavat kisat :) Poneiksi lähtevät Dollari, Friikki, Ihku ja kaverilleni poco. Ensi viikolla siis varmasti postausta tulossa :D Moikka!!


2 kommenttia: