perjantai 1. maaliskuuta 2013

Friday

Vihdoinkin perjantai :D


Friikistä toodella taiteellinen kuva :D

Nyt on perjantai ja vihdoin rippikoulut käyty ja ensi viikolla sitten juhlat :D Huhu huh.. Harmi vaan, että tässä touhussa kulahti koko hiihtoloma :C Mutta oonhan silti ehtinyt ratsia hevosilla ja poitää tallia pystyssä. Mm. joku päivä tällä viikolla kävin ratsimassa Missin ja Friikin.
^Missistä hieno video :P


Eli tosiaan! (0 SUBBAAJAA YOUTUBESSA!!♥ Kiitos tuhannesti kaikille tilaajilleni ja kaikille videoiden peukuttajille ja kommentoijille  :) En todellakaan uskonu että tänne asti pääsisin :D Enää 20 täyteen sataan? ;)
Silloin ku perustin ton kanavan niin mulla oli ihan perus WMM videoita: kuvia kuvien perään ja joku beethoovenin musa .. Nyt on muummuassa kehuttu videoita ja pyydetty tekemään lisää. Vielä kerran kiitos kaikki subbaajat!! (Subbaaja video tulee kun 90 on täynnä;D)

Nyt minä sen teen.. Kaikkien näiden vuosien jälkeen.. Minä ostan kunnon järjestelmä kameran!!
Tähän asti on räpistelty samsungin digikameralla ja Olympuksen Pen minillä, mutta nyt ostan sen minkä oon aina halunnu! >:) Pitää vaan oottaa ens viikon sunnuntaihin kun saan rippilahjana tietysti rahaa , mutta se on vaan pikku seikka >:D

Eixs tol ookki laadukas rankanletti? x)


Otin pari päivää sitten kuvia Missistä ulkona.. Ällöttävää ku se on noin löikanen! :C Ei sitä pestäkkään voi :( Jos jollaan on vinkkejä, tänne vaan!

Ei muuta tällä kertaa heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti